Chyba Tobie chodzi o dr Banach...? Mi o inna B. Totalne przeciwieństwo. Ale jesli mi się teraz nie uda to zmieniam lekarza. Moja jest zimna jak lod....U Pani B jestem często jak nie ma mojego lekarza. Wspaniała ciepła osoba. I życzę Ci aby miała dobra rękę. 3mam kciuki
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja mialam.przy 4 transferach, ostatni udany i dzis Hubcio juz waży 680 gram❤Czy wszystkie miałyście wykonany zabieg na zarodku Assisted Hatching bo mi lekarz powiedział że przy mrożaczkach to zwiększa szanse, może to jakaś myśl dla przyszłych mam ... ja miałam, koleżanka miała za 3 razem i wtedy się udało
NadziejaJest
Ja tez w sobote bede miec na swiezaczkach tez mialam miec a na mrozaczkach lekarz powiedzial ze zawsze robia no oby pomogloCzy wszystkie miałyście wykonany zabieg na zarodku Assisted Hatching bo mi lekarz powiedział że przy mrożaczkach to zwiększa szanse, może to jakaś myśl dla przyszłych mam ... ja miałam, koleżanka miała za 3 razem i wtedy się udało
NadziejaJest
7blastek to ładny wynik wiesz dokladniej jakie to zarodki? W sensie oznaczenia? Napewno ktorys zostanie z Toba oby ten pierwszy NiuniusGameta Rzgow,7 blastek na mnie czeka Juz sie biedne wyczekaly i pora je przygarnac. Najlepiej na 9 miesiecy Dobrze,ze bedziemy w grupie,będzie razniej. To Twoj pierwszy transfer? Bo moj tak.
NadziejaJest
Kobietki i ja tez trzymam kciuki za Was!!
Super trzymam kciuki nam oblkajnie pomogło z Olkiem ma.teraz 3 lat i 4 miesiące a teraz wzięliśmy nacięcie i narazie jest z nami zobaczymy co dalejMam już wszystko zaklepane. ;-) rano przed transferem będę miała intralipid też.
U mnie też nie było a za kilka dni byłDziewczyny jestem załamana dzisiaj 22dpt blastki z 6 doby zarodka brak jest pęcherzyk ale zarodka nie widać ...następna wizyta za tydzień ... jest jeszcze cień nadziei ?
adansonia
Widzimy widzimy ja o 13.30 będęWidzimy się?
reklama
A ilu dniowa blastke mialas?U mnie też nie było a za kilka dni był
Podziel się: