reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koszty iui przy ivf to pikuś, przynajmniej w PL. Ale wiadomo, to Wasza decyzja :) Ale pamiętaj, że procedury IVF czasem trochę trwają, więc może w tak zwanym międzyczasie zdążycie też z IUI, a nóż widelec okaże się, że IVF niepotrzebne :D
U nas kochana IUI kosztuje $4000 i jest maly % ze sie uda jak to lekarz powiedzial a invitro juz ze wszysrkimi kosztami okolo $12-13 tys.

Kochana jesli wszystkie inne wyniki sa ok, u ciebie tarczyca pod katrola to popracowalabym nad nasieniem mez. U mojego m mofrologia sie wahala od 0% do 5%. Czy to bylo tylko jedno badanie? Czy przed badaniem czasem nie byl przeziebiony inie przyjmowal zadnych lekarstw. Sprobujcie z suplementami. Moj m lykal profertil. U nas in vitro musiało byc bo mam niedrozne jajowody. Mialas sprawdzana droznosc??
Kochana maz nie byl przeziebiony i nie bral zadnych lekow przed badaniem.Problem moze byc w tym ze wyniki takie zle bo w PL przez pare lat pracowal jako truck driver a to praca siedzaca wiwc lekarz powiedzial ze to przez to.mialam robiono droznosc i wszystko po tym jest ok tarczyca tez sie normuje .

reklama
Hej Dziewczyny, taki mam młyn, że nie mam jak czytać co u Was. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Widziałam tylko, że @limoncia ma piękną betę. :)
Jadę do kliniki na powtórkę badania hormonów. Boję się, że nic z tego nie będzie teraz i transfer bedsie odwołany. :(
@Justin87 jak dla mnie ostatnie Twoje wyniki były OK więc się nie załamuj A podnieś głowę do góry. ✊✊✊ zaciśnięte bardzo mocno ❤

Do góry