reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tam zawsze używam tylko aplikatora i nigdy nic mi nie cieknie, nawet teraz jak brałam leki na rozrzedzenie. Jedno jedyne plamienie jakie miałam kiedy przyjmowałam leki to we wrześniu - implantacyjne.
@limoncia1 ty idź jutro na betę i zbadaj też progesteron i będziesz mieć czarno na białym co się dzieje. Ile bierzesz w ogóle progesteronu?
Kochana 600 dopochwowe, 3x1 duphaston, i 1 x prolutex plus 1 x encorton i acard 1x fraxiparine 0,4, 3*1 nospe ,2*1 mama dha i 1x 100 euthyrox i 1* wid d 2000 mam tak zamiar właśnie betę jutro zrobić a progesteron i tak muszę bo lekarz mi kazal

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam zawsze używam tylko aplikatora i nigdy nic mi nie cieknie, nawet teraz jak brałam leki na rozrzedzenie. Jedno jedyne plamienie jakie miałam kiedy przyjmowałam leki to we wrześniu - implantacyjne.
@limoncia1 ty idź jutro na betę i zbadaj też progesteron i będziesz mieć czarno na białym co się dzieje. Ile bierzesz w ogóle progesteronu?
Ale skoro dostrzega to tylko przy użyciu aplikatora, to moze warto z niego tez zrezygnowac.

Kochana 600 dopochwowe, 3x1 duphaston, i 1 x prolutex plus 1 x encorton i acard 1x fraxiparine 0,4, 3*1 nospe ,2*1 mama dha i 1x 100 euthyrox i 1* wid d 2000 mam tak zamiar właśnie betę jutro zrobić a progesteron i tak muszę bo lekarz mi kazal

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
a ten dopochwowy to jaki? luteina?

reklama
Do góry