reklama
misis188
Fanka BB :)
Tule kochanaHej, u mnie wynik bety negatywny nie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
Sylvia00
Kochana bardzo mi przykroHej, u mnie wynik bety negatywny nie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
Mama bedziesz napewno tylko Twoja droga jest dluzsza.
misis188
BAARRRDDDZZZOOO LENIWYDziewczyny, ktore teraz pozytywnie wybetowaly, jaki tryb zycia prowadzilyscie po transferze, tak bardzo rozleniwiony czy moze przeciwnie, w miare normalny?
Bombisz
Zaangażowana w BB
Porażka zawsze boli ale trzeba znaleźć w sobie siłe na tą walke! Damy rade[emoji8]@Bombisz - nie smutaj się za długo ( tak wiem łatwo się mówi) następnym razem Nam się uda - niedługo wszystkim Nam się uda - qurwa musi Bo jak nie My - to kto ?
Kochana ja też raczej bardzo leniwie chociaż M wygania mnie na spacery nie chcę mi się 1 dpt czyli w 1 dzień świąt miałam Sajgon trochę dostałam w garach ale następne dni do dzisiaj tylko tylko co wstaje do łazienki i kuchni po jedzenieDziewczyny, ktore teraz pozytywnie wybetowaly, jaki tryb zycia prowadzilyscie po transferze, tak bardzo rozleniwiony czy moze przeciwnie, w miare normalny?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ja bym nie inwestowala. Wiesz sama mniej więcej jakie są normy więc w razie czego weźmiesz sobie dodatkowy progesteron :-)Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?
No to już niedługo,piękna majówka się zapowiada :-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tysiek777
Przestan uzywac aplikator!Kochane na aplikatorze świeża jasno czerwona krew:/
Aplikator używałam przy 1 transferze i teraz też uzzywam ma nie gdy nagle e przeszkadzał a plamienia też miałam przy 1 jak nawet palcem aplikowalamPrzestan uzywac aplikator!
reklama
Agniecha1508
Kurde dziewczyny nażarłam się jak dzikus ( bo człowiek zna umiar) sushi i mam zgage jak djabli. Quwa czemu ja nie umiem jeść kulturalno - pare kawałków, a nie caly zestaw -
Podziel się: