reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ktore teraz pozytywnie wybetowaly, jaki tryb zycia prowadzilyscie po transferze, tak bardzo rozleniwiony czy moze przeciwnie, w miare normalny?

reklama
Dziewczyny, ktore teraz pozytywnie wybetowaly, jaki tryb zycia prowadzilyscie po transferze, tak bardzo rozleniwiony czy moze przeciwnie, w miare normalny?
Kochana ja też raczej bardzo leniwie chociaż M wygania mnie na spacery nie chcę mi się 1 dpt czyli w 1 dzień świąt miałam Sajgon trochę dostałam w garach ale następne dni do dzisiaj tylko tylko co wstaje do łazienki i kuchni po jedzenie

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?
Ja bym nie inwestowala. Wiesz sama mniej więcej jakie są normy więc w razie czego weźmiesz sobie dodatkowy progesteron :-)
No to już niedługo,piękna majówka się zapowiada :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry