reklama
gosia321
Fanka BB :)
No nic zadzwonie jeszcze jutro do invicty i poprosze o kontakt z lekarzem zeby wiedziec czy lepiej przedluzyc antyki czy odstawiac. Bo wedlug wyliczen jesli jutro juz nie wezme to mniej wiecej 20dc wypadnie 1.05 a jesli wezme do soboty to 3.05 uszsz
gosia321
Przykro mi tule mocnoHej, u mnie wynik bety negatywny nie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
dżoasia
Nooo, to teraz rozumiem właśnie mi sie to nie podobało, zebyś 4 tygodnie miała estrofem łykać toż to byś endo większe od macicy miała czyli kończysz cukierki, odstawiasz antki i jedziesz z koksem po @, si?Nie bo doktorek niezle namieszal i on rozumial swoje a ja swoje i oboje myslelismy ze sie dogadalismy mimo utwierdzania sie w przerwach miedzy immuno a transferem niestety zapomnial o 2 tygodniowej przerwie. Dobrze ze do niego zadzwonilam. Na szczescie poniewaz bylam juz na antykach Pasnik zgodzil sie zeby przyjac to za 2 polowe cyklu poprzedzajacego uff i w taki oto sposob jestem juz 5 tyg bez okresu
dżoasia
Gosia, myślę, że nie masz sie co spinać, 1-2mm różnicy w grubości endo nie ma znaczenia. Cykl sztuczny właśnie ma to do siebie, że można nim łatwiej manipulować. Endo ma mieć tylko mieć jakieś minimum. Jak rośnie w miarę z rozsądkiem to 1-3dni wcześniej czy później różnicy nie robi Byle progesteron zacząć łykać w odpowiednim czasie, czyli w Twoim przypadku 5 dni wcześniej niż transferNo nic zadzwonie jeszcze jutro do invicty i poprosze o kontakt z lekarzem zeby wiedziec czy lepiej przedluzyc antyki czy odstawiac. Bo wedlug wyliczen jesli jutro juz nie wezme to mniej wiecej 20dc wypadnie 1.05 a jesli wezme do soboty to 3.05 uszsz
Przykro miHej, u mnie wynik bety negatywny nie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
gosia321
Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?
Jak myslicie ?
dżoasia
Witam w klubie. Doczekamy się, ehhHej, u mnie wynik bety negatywny nie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
gosia321
ok to odstawiam jutro dzis juz wzielamGosia, myślę, że nie masz sie co spinać, 1-2mm różnicy w grubości endo nie ma znaczenia. Cykl sztuczny właśnie ma to do siebie, że można nim łatwiej manipulować. Endo ma mieć tylko mieć jakieś minimum. Jak rośnie w miarę z rozsądkiem to 1-3dni wcześniej czy później różnicy nie robi Byle progesteron zacząć łykać w odpowiednim czasie, czyli w Twoim przypadku 5 dni wcześniej niż transfer
reklama
Bombisz
Zaangażowana w BB
Na to liczę kochana! Jak już swoje wypłakane to głowa do góry i lecimy dalej przez zycieWitam w klubie. Doczekamy się, ehh
Podziel się: