Sylvia00
Fanka BB :)
A w ktorym tc bylas juz na 0 z estrofemem?Ja wczesniej mialam bodajze 3 po 1, potem bralam 2 po 1 a potem 1 dziennie ale to bylo moje kombinowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym tc bylas juz na 0 z estrofemem?Ja wczesniej mialam bodajze 3 po 1, potem bralam 2 po 1 a potem 1 dziennie ale to bylo moje kombinowanie
nie ma uproś miłej lektury. Chociaż nie wiem czy jest sens czytać, my jak zawsze tylko o głupotachaście napisały jeden dzień się źle czułam i wlazłam a tydzień będę zaległości nadrabiać
nie ma uproś miłej lektury. Chociaż nie wiem czy jest sens czytać, my jak zawsze tylko o głupotach
Gratulacje!! [emoji8]Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8
Ciotki klotki moj Hubcio od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu przytyl 230 gram i juz wazy 480
I tak samo schodzilam z lutinusa bo dr G kazal wykorzystac opakowanie w normalnych dawkach czyli 3x2 i koniec a ja tez kombinowalam a jeszcze mialam luteine o ktorej doktorek nie wiedzial on mial ze mna 7 swiatowJa mam tez 3x 1 i mysle ze zrobie tak jak Ty. Bo inaczej spac w nocy nie bede mogla
Normalne kochana. Lykaj nospeKochana który Ty tc? Pytam bo się martwię o mój naturalny cud, ciągnie mnie na dole brzucha i kuja jajniki czy to normalne .?? Zwariuje w oczekiwaniu do 17 kwietnia na wizytę
ja mam rodzinkę w Gradzanowieoooo miło to słyszeć ja nie jestem z samej Mławy, ale okolic
Remizka - bliźniaki się chowają ))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom