reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko :(
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis :(
Zalamana :(
Kochana ja w zeszlym cyklu tez bralam immunosupresyhne leki zlecone przez Pasnika przez 2 tygodnie. Normalnie chodzilam do pracy, fakt uwazalam na siebie, wlasciwie przez te 2 tygodnie na noc smarowalam sie amolem, pilam duzo herbaty ze swiezym imbirem i miodem i udalo sie przetrwac bez choroby, dzis jestem na wlewie z intralipidu i za 2 tygodnie okolo transfer... Trzymam kciuki zebys zdrowo przetrwala ten okres :)

Kochane dziękuję za kciuki, wizyta dopiero o 15:20 dam napewno znać @dżoasia za Ciebie dzisiaj szczególnie trzymam kciuki :*

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
I wzajemnie - powodzenia, pieknego endo, noooo i moze transferu jeszcze przed swietami ;) troche je potrzymamy w niepewnosci bo u mnie przelot do bazy tez dopiero po poludniu huehue:D

I wzajemnie - powodzenia, pieknego endo, noooo i moze transferu jeszcze przed swietami ;) troche je potrzymamy w niepewnosci bo u mnie przelot do bazy tez dopiero po poludniu huehue:D
Baaa dokładnie potrzymamy ;) u mnie ostatnio był transfer w 19 dc , ale teraz nie wiadomo co będzie bo poprzednio mnie nie pobolewalo cały czas podbrzusze a teraz tak mam zobaczymy co będzie :) ja dzisiaj i wczoraj cały czas mokro mam chcice non stop ale na wstrzymanie biorę bo jak w czwartek zgwalcilam M to w piatek i w sob mnie swedzialo i gynalgin poszedł w ruch wczoraj z rana i na wieczór za zgodą dr oby dzisiaj nic nie wyszło a tym bardziej torbiel jak ostatnio:/

Baaa dokładnie potrzymamy ;) u mnie ostatnio był transfer w 19 dc , ale teraz nie wiadomo co będzie bo poprzednio mnie nie pobolewalo cały czas podbrzusze a teraz tak mam zobaczymy co będzie :) ja dzisiaj i wczoraj cały czas mokro mam chcice non stop ale na wstrzymanie biorę bo jak w czwartek zgwalcilam M to w piatek i w sob mnie swedzialo i gynalgin poszedł w ruch wczoraj z rana i na wieczór za zgodą dr oby dzisiaj nic nie wyszło a tym bardziej torbiel jak ostatnio:/

A ty masz teraz naturalny czy sztuczny cykl? Ja mojego od poczatku cyklu trzymam juz z daleka, tez bralam w tym cyklu gynalgin, wiec nie chcialam sobie "nabrudzic" jak juz posprzatane ;)

A ty masz teraz naturalny czy sztuczny cykl? Ja mojego od poczatku cyklu trzymam juz z daleka, tez bralam w tym cyklu gynalgin, wiec nie chcialam sobie "nabrudzic" jak juz posprzatane ;)
Na sztucznym i tamten i ten tylko że w tamtym nie miałam chcicy a w tym Masakra i w tym cały czas jak na płodne śluz:/

reklama
Do góry