reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kuzwa ale jestem zla ja tu rozpoczynam immunosupresje a moj emek popoludniu kuzwa katar i lekki kaszel super poprostu. Kuzwa bierzesz zwolnienie zeby uwazac a w domu masz siedlisko :(
Czekam co napisze Pasnik czy nie bede musiala przerwac leczenia. No i mam nadzieje ze odpisze dzis :(
Zalamana :(
Kochana ja w zeszlym cyklu tez bralam immunosupresyhne leki zlecone przez Pasnika przez 2 tygodnie. Normalnie chodzilam do pracy, fakt uwazalam na siebie, wlasciwie przez te 2 tygodnie na noc smarowalam sie amolem, pilam duzo herbaty ze swiezym imbirem i miodem i udalo sie przetrwac bez choroby, dzis jestem na wlewie z intralipidu i za 2 tygodnie okolo transfer... Trzymam kciuki zebys zdrowo przetrwala ten okres :)

Kochane dziękuję za kciuki, wizyta dopiero o 15:20 dam napewno znać @dżoasia za Ciebie dzisiaj szczególnie trzymam kciuki :*

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
I wzajemnie - powodzenia, pieknego endo, noooo i moze transferu jeszcze przed swietami ;) troche je potrzymamy w niepewnosci bo u mnie przelot do bazy tez dopiero po poludniu huehue:D

I wzajemnie - powodzenia, pieknego endo, noooo i moze transferu jeszcze przed swietami ;) troche je potrzymamy w niepewnosci bo u mnie przelot do bazy tez dopiero po poludniu huehue:D
Baaa dokładnie potrzymamy ;) u mnie ostatnio był transfer w 19 dc , ale teraz nie wiadomo co będzie bo poprzednio mnie nie pobolewalo cały czas podbrzusze a teraz tak mam zobaczymy co będzie :) ja dzisiaj i wczoraj cały czas mokro mam chcice non stop ale na wstrzymanie biorę bo jak w czwartek zgwalcilam M to w piatek i w sob mnie swedzialo i gynalgin poszedł w ruch wczoraj z rana i na wieczór za zgodą dr oby dzisiaj nic nie wyszło a tym bardziej torbiel jak ostatnio:/

Baaa dokładnie potrzymamy ;) u mnie ostatnio był transfer w 19 dc , ale teraz nie wiadomo co będzie bo poprzednio mnie nie pobolewalo cały czas podbrzusze a teraz tak mam zobaczymy co będzie :) ja dzisiaj i wczoraj cały czas mokro mam chcice non stop ale na wstrzymanie biorę bo jak w czwartek zgwalcilam M to w piatek i w sob mnie swedzialo i gynalgin poszedł w ruch wczoraj z rana i na wieczór za zgodą dr oby dzisiaj nic nie wyszło a tym bardziej torbiel jak ostatnio:/

A ty masz teraz naturalny czy sztuczny cykl? Ja mojego od poczatku cyklu trzymam juz z daleka, tez bralam w tym cyklu gynalgin, wiec nie chcialam sobie "nabrudzic" jak juz posprzatane ;)

A ty masz teraz naturalny czy sztuczny cykl? Ja mojego od poczatku cyklu trzymam juz z daleka, tez bralam w tym cyklu gynalgin, wiec nie chcialam sobie "nabrudzic" jak juz posprzatane ;)
Na sztucznym i tamten i ten tylko że w tamtym nie miałam chcicy a w tym Masakra i w tym cały czas jak na płodne śluz:/

reklama
Do góry