reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

zaszkodzić możesz z innego powodu, jeśli masz ten gen zmutowany to ten kwas, który bierzesz jest nieaktywny i pokrąży w krwi i go wysikasz, a dziecku ani sobie z niego nic nie dostarczysz, przy tej mutacji bierze się jakiś inny kwas metylowany czy jakiś... nie pamiętam, bo nie mam tej mutacji, on jest od razu aktywny
A myślisz ze moge zacząć brać ten metylowany mimo takiego poziomu?
Tak na chlopski rozum ten bedzie powoli sie wyplukiwal a tamten wchlanial...tak kombinuje bo widzisz dużo czasu przed in vitro mi nie zostalo...

reklama
Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Jako że mam przez dwa miesiące tabletki antykoncepcyjne, a nigdy nie stosowałam żadnej antykoncepcji (może to dziwne
...) pytanie mam do Was.
Od kiedy zacząć brac kolejne opakowanie? Dziś dostałam miesiączke...

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Od dzisiaj :)

A myślisz ze moge zacząć brać ten metylowany mimo takiego poziomu?
Tak na chlopski rozum ten bedzie powoli sie wyplukiwal a tamten wchlanial...tak kombinuje bo widzisz dużo czasu przed in vitro mi nie zostalo...
Wydaje się, że tak, ale ja nie jestem lekarzem, pamiętam, że kiedyś mi jeden pan dr powiedział, że kwasu foliowego nie da się przedawkować, bo się nadmiar go wysikowuje, ale mówił mi to, o tym zwykłym, lepiej skonsultuj jak możesz z lekarzem....

Dzięki, tak właśnie jej poradziłam. No i żeby się aż tak bardzo tym nie zadreczali...
Po furaginie to kłapią strasznie plemniki. Nawet na ulotce jest informacja o obnizon
Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Jako że mam przez dwa miesiące tabletki antykoncepcyjne, a nigdy nie stosowałam żadnej antykoncepcji (może to dziwne
...) pytanie mam do Was.
Od kiedy zacząć brac kolejne opakowanie? Dziś dostałam miesiączke...

od pierwszego dnia okresu zaczynasz - takiego ze krew. Potem prawdopodobnie masz 21 tabletek i robisz 7 dn przerwy. Kolejne 21 i 7 dni przerwy. Ale lepiej spraw ulotkę bo bywa inaczej

Po furaginie to kłapią strasznie plemniki. Nawet na ulotce jest informacja o obnizon

od pierwszego dnia okresu zaczynasz - takiego ze krew. Potem prawdopodobnie masz 21 tabletek i robisz 7 dn przerwy. Kolejne 21 i 7 dni przerwy. Ale lepiej spraw ulotkę bo bywa inaczej
Dziękuję bardzo [emoji259] dokładnie jest tak jak piszesz. Mam 21 tabletek. Ale to już na szczęście ostatnie opakowanie.

reklama
Jejku ile czytania jak chwile mnie tu nie ma :)

U mnie Beta tydzień temu 383 a dziś 22 :) chyba jest dobrze co? Krwawię teraz coraz mocniej nie wiem czy to w okres się nie przerodzi ? Bóle takie właśnie okresowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry