Tak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...a bierzesz kwas foliowy? w jakiej dawce?
reklama
Z tego co pamietam to 13Niestety nie wiem
Dziewczynki napiszcie ktora godzina
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Mój chyba nie daje rady ... ewakuował się do garażu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój na pogotowie
redferrari
no to moim zdaniem warto zrobić te badanie genetyczne, to co suplementujesz to nie duża dawka, a się utrzymuje we krwi dość dużo z jakiegoś powoduTak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...
oczywiście to kosztuje więc lepiej z lekarzem pogadać
KaIno
Mój na pogotowie
Coś Ty mu zrobiła ??? [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Ja robilam w Diagnostyce sama mutacje MTHFR i placilam 300zl. Ale dziewczyny robia w jakichs pakietach z trombofilia itp i wiem ze to sie bardziej oplaca. Moze lepiej zrobic kompleksowo?Tak bralam...jak zobaczylam ten wynik to przestalam...rozne dawki...raz w zestawie wit.a ostanio 0,4mg dodam ze zwykly. ...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hooope86
Czesc dziewczyny. Mam pytanie. Jako że mam przez dwa miesiące tabletki antykoncepcyjne, a nigdy nie stosowałam żadnej antykoncepcji (może to dziwne
...) pytanie mam do Was.
Od kiedy zacząć brac kolejne opakowanie? Dziś dostałam miesiączke...
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
...) pytanie mam do Was.
Od kiedy zacząć brac kolejne opakowanie? Dziś dostałam miesiączke...
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No wiem ze.kosztuje...no to moim zdaniem warto zrobić te badanie genetyczne, to co suplementujesz to nie duża dawka, a się utrzymuje we krwi dość dużo z jakiegoś powodu
oczywiście to kosztuje więc lepiej z lekarzem pogadać
A do jakiego lekarza powinnam sie zglosic?
Albo poorostu sama sie leczyc
Bo z tymi lekarzami to roznie bywa...a wizyta tez kosztuje a badan i tak nie bardzo chca zlecać
Ewunka
CiociuniaMarcelinka :* :* :*
reklama
No musze przemyslec...bo na teombofile tez mam wskazania...Ja robilam w Diagnostyce sama mutacje MTHFR i placilam 300zl. Ale dziewczyny robia w jakichs pakietach z trombofilia itp i wiem ze to sie bardziej oplaca. Moze lepiej zrobic kompleksowo?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: