reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a może to propozycja? sex w garażu na masce auta? weź szampana i zmykaj zanim się rozmyśli ;)

Wątpię . Pewnie chce sobie psychicznie odpocząć [emoji6]. Poczekam aż wróci a wtedy zaciągnę go pod prysznic . W między czasie ja się wyciszę...Zapewne oboje na tym skorzystamy [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , może któraś brała te witaminki ? Jakie opinie? Kupiłam bo w proszku i nie trza łykać dużych piguł brrbrr , a i przy okazji 1 l wody wypity.
Miłego wieczorku
20180322_192623-1.jpg

Załączniki

• 20180322_192623-1.jpg
    20180322_192623-1.jpg
    585,1 KB · Wyświetleń: 483
Wątpię . Pewnie chce sobie psychicznie odpocząć [emoji6]. Poczekam aż wróci a wtedy zaciągnę go pod prysznic . W między czasie ja się wyciszę...Zapewne oboje na tym skorzystamy [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pewnie czasem lepiej przeczekać :) a potem jeszcze milej... ja tam zawsze tak lubię potem coś miłego mojemu A powiedzieć... potem on coś miłego powie i wiadomo - szczęście panuje.

to racja, ale jednak da się to przeskoczyć albo obejść... trzeba mieć szczęście a ja chyba je mam :) więc mam patent i mam wizytę u niego kiedy chcę, oczywiście jeśli w tym dniu jest w pracy :) bardziej mi zależy na jego osobie (kompetencjach i podejściu) niż klinice więc zrobię wiele, żeby mnie leczył :)
Omg ja tez go kocham. Ja nie moge on jest uroczy no j pomógł mi. Na koncu nawet żartowaliśmy. Ja mu waliłam smsy kiedy moge przyjść i mi pisał, tez udawały sie wizyty szybko. I to jego „no” ahahahah usg z opisem. Poszłabym z nim na winko!!!

Nie wiem dla mnie Kunicki to los na loterii!!! Ja tego lekarza kocham, jak nam wyszło to powiedział ah kto mi bedzie rozpisywał zastrzyki, bo ja to sobie rozpisywałam i pytałam czy dobrze. O ile in vitro moze byc miłe to ja z nim miałam miły czas. I Pan Slawek z rejestracji jezu kocham go hhahaha. Dobra koniec żartów.

reklama
Wysiaduj matka wysiaduj!!!!
Nie czytam Was bo nie mam czasu córeczka go pochłania w calosci .
Ale jest tu pewnie kilka załamanych .....
Więc powiem Wam walczcie do końca !
Ja przypadek beznadziejny endometrioza 4 st po 2 operacjach pół jajnika i 1 śpiący. ...
4 stymulacjie i jest Marcelina !!!!
Zawsze powtarzam dobra klinika nie jakiś krzak .... lekarz który mam pasuje ( każdej inny by zminimalizować stres
Zobacz załącznik 843440 pozdrawiamy
Marcelinka :* :* :*

Do góry