Ja bede ta "obca"wiec jak sie zdecydujesz nie bedziesz samaa to już jakaś tradycja z tym spotkaniem? ciekawa jestem jak obce "panienki" sobie radzą w takiej sytuacji :
reklama
KaIno
Fanka BB :)
pewnie czasem lepiej przeczekać a potem jeszcze milej... ja tam zawsze tak lubię potem coś miłego mojemu A powiedzieć... potem on coś miłego powie i wiadomo - szczęście panuje.
Grunt, to mimo wszystko być przy sobie . Szkoda mi , ze czasem mu się oberwie ... mam później wyrzuty sumienia , ze tak naprawdę czepiam się o głupotę ale cieszę się ze stara się mnie zrozumieć . Ja bardziej to wszystko przeżywam ... niby staram się nie myśleć ale gdzieś w podświadomości jest to wszystko ...strach przed nie znanym .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
redferrari
super, a godzina? żeby się nie okazało, że będę w robocie o tej godzinieJa bede ta "obca"wiec jak sie zdecydujesz nie bedziesz sama
redferrari
mamy prawo się bać... oni też się boją, tylko mniej o tym mówią... pamiętaj, że nie usprawiedliwia to zachowania złego, trzeba chłopu teraz wynagrodzić tak jak lubi, może schabowy może stripiz już co on woliGrunt, to mimo wszystko być przy sobie . Szkoda mi , ze czasem mu się oberwie ... mam później wyrzuty sumienia , ze tak naprawdę czepiam się o głupotę ale cieszę się ze stara się mnie zrozumieć . Ja bardziej to wszystko przeżywam ... niby staram się nie myśleć ale gdzieś w podświadomości jest to wszystko ...strach przed nie znanym .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ja mam magnez wit b12 i choline. Wygoda ze do wypicia a nie do lykania tylko wkurzaja mnie te suche szklanki i kolejnosc rozpuszczaniaDziewczyny , może któraś brała te witaminki ? Jakie opinie? Kupiłam bo w proszku i nie trza łykać dużych piguł brrbrr , a i przy okazji 1 l wody wypity.
Miłego wieczorku
Zobacz załącznik 843470
gosia321
Tylko po co ci chrom ?Dziewczyny , może któraś brała te witaminki ? Jakie opinie? Kupiłam bo w proszku i nie trza łykać dużych piguł brrbrr , a i przy okazji 1 l wody wypity.
Miłego wieczorku
Zobacz załącznik 843470
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
Dzięki, tak właśnie jej poradziłam. No i żeby się aż tak bardzo tym nie zadreczali...3 miesiacepotrzeba na odnowienie plemnikow. A mojemu to strasznie kłapią po antybiotyku
Niestety nie wiemsuper, a godzina? żeby się nie okazało, że będę w robocie o tej godzinie
Dziewczynki napiszcie ktora godzina
reklama
redferrari
a bierzesz kwas foliowy? w jakiej dawce?Hej kochane pozmozcie....
Chyba jednak musze zrobic ta mutacje mthfr...
Homocysteina niby w normie ale dosc wysoka...a ten kwas foliowy...
Podziel się: