reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Wam dziewczyny ze mnie zmartwilyscie. Będziemy podchodzić do naszej pierwszej procedury. Mam 35 lat skończone i boję się że moje jajca tez moga być niezadobre. :-(

Przecież Ty nie struś!!! Na pewno są super! [emoji6]
Ja też mam 35 i też dopiero teraz zaczęliśmy walkę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy będąc po biopsji będę mogła sama funkcjonować? Tzn mąż musi jechac w tym dniu w delegacje i mowie mu ,ze dam rade lecz on upiera się ze anuluje wyjazd i będzie ze mna! Czy dam rade sama jechac autem?
Raczej auto odpada. Bedac po narkozie nie wolno wsiasc za kolko bo koncentracja nie ta. Nie wiadomo tez czy nie bedziesz obolala. Tzn sama w domu ok ale po punkcji ktos musi cie dowiezc do domu.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

reklama
Cześć Kobiety. :) dawno mnie nie było, mam tyle zajęć, że już nie ogarniam. Powoli szykujemy się do kolejnego transferu ale jak zwykle z przebojami. Miałam mieć w piątek histero ale właśnie odebrałam wyniki posiewu i mam bakterie. Dobrze, że to w ogóle wyszło, bo nikt mi nie kazał robić posiewu. Tak więc szczęście w nieszczęściu. Kazałam mężowi też zrobić posiew wobec powyższego.
Z dobrych wieści, o tsh unormowane, mam teraz 1,6. Pozostałe wyniki też w porządku. Mam za to niewystarczający poziom wit. D3, pomimo suplementacji 2 tys.jednostek. Będę wieczorem czytać, co u Was słychać, chociaż staram sie podczytywać Was z krzaków. ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
@Justin87 kobiet
Powiem Wam dziewczyny ze mnie zmartwilyscie. Będziemy podchodzić do naszej pierwszej procedury. Mam 35 lat skończone i boję się że moje jajca tez moga być niezadobre. :-(
@Jodzia - nie martw się za wczasu. Pare stron dalej @aga06 wypisała nam takie dopalacze naturalne na poprawe jajc - no to szukaj i korzystaj i to do dzieła - też sobie dziś dokupiłam czego nie miałam i będzie pedzenie jajek ihaihahihah

Ostatnia edycja:
Do góry