reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam 35 lat jak się dowiedziałam o dramatycznie niskim amh. Tak pro forma i bez przekonania, bo nawet lekarz chyba nie wierzył w powodzenie, zrobiłam 1 procedurę, z której wyszły 3 komórki, a do transferu nie dotrwała żadna. Bardzo to przeżyłam, potem pogodziłam się, że nie będę mamą, a potem dowiedziałam o możliwości kd :) I była to u nas krótka piłka - decyzja na tak :) jeszcze jedno Ci powiem, jedyne dylematy, obawy miałam no może tak do połowy ciąży. Teraz w ogóle o tym nie pamiętam :)

A jakie miałaś amh jeżeli można wiedzieć?

reklama
Kochana na kolejowej jest diagnostyka i w sobote przez internet bedziesz widziec wynik tylko to musisz zgłosić jak bedziesz oddawac krew-teraz tam dzwonilam. Wiec sobote masz zalatwiona a z niedziela to dzwon po szpitalach. To sa kompletnie dla mnie obce miejscowości wiec sama musisz poszperac.
No szperam i szperam...dzwonie i dzwonie i jak narazie nawet jakndo diag dzw to owszem pobierają w sobote ale wynik za jeden dzien roboczy...czyli poniedzialek...
Hmmmm jestes pewna ze mowili ze wynik w jak zrobię w sob to bedzie tez w sobote?

Obys miała rację ,a miałaś jakieś oznaki że jesteś w ciąży ? Bo ja prócz lekko bolącego podbrzusza jak na okres nie mam nic ...
[/QUOTE]
ja bardzoooo długo nie miałam ŻADNYCH objawów :-) dopiero koło 6tygodnia trochę zaczęły boleć mnie piersi i urosły sutki :-) przy poprzedniej procedurze i transferze miałam mln objawów, a beta 0 :-)

No szperam i szperam...dzwonie i dzwonie i jak narazie nawet jakndo diag dzw to owszem pobierają w sobote ale wynik za jeden dzien roboczy...czyli poniedzialek...
Hmmmm jestes pewna ze mowili ze wynik w jak zrobię w sob to bedzie tez w sobote?
No.dzwonilam tam. Przedzwon sobie jak chcesz. W wersji papierowej bedziesz miec w poniedzialek ale na Internecie bedziesz mogla sobie podgladnac tylko trzeba to zglosic. Ja pytalam pania czy jest szansa ze w sobote bede miala pobrana krew i bede znala wynik w sobote bo potrzebuje to mi tak powiedziala

reklama
Do góry