reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rozumiem ze lekarz nie mogł znaleść pęcherzyka tak? Czasem, nie często ale zdarza sie ze pojawia sie pózniej. Nie ma rady sprawdź betę jeszcze raz. Ogólnie jakoś lekarz to skomentował?

Tak ;( poszłam bo ta beta mi wolno rosła żeby sprawdzić, czy może nie ma gdzieś poza macica, ale nigdzie nie ma.
Ze powinien już być i mam betę zrobić ile jest teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ;( poszłam bo ta beta mi wolno rosła żeby sprawdzić, czy może nie ma gdzieś poza macica, ale nigdzie nie ma.
Ze powinien już być i mam betę zrobić ile jest teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, spokojnie zrób betę... wiem ze czas potwornie sie dłuży. Jeśli Cie to pocieszy to jak beta ruszyła to dobry znak. Wiadomo ze cos sie zadziało.

reklama
Do góry