Rozumiem ze lekarz nie mogł znaleść pęcherzyka tak? Czasem, nie często ale zdarza sie ze pojawia sie pózniej. Nie ma rady sprawdź betę jeszcze raz. Ogólnie jakoś lekarz to skomentował?Nie masz za co trudno spamiętać jak się osobiście nie znamy.
23
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Rozumiem ze lekarz nie mogł znaleść pęcherzyka tak? Czasem, nie często ale zdarza sie ze pojawia sie pózniej. Nie ma rady sprawdź betę jeszcze raz. Ogólnie jakoś lekarz to skomentował?
Tak ;( poszłam bo ta beta mi wolno rosła żeby sprawdzić, czy może nie ma gdzieś poza macica, ale nigdzie nie ma.
Ze powinien już być i mam betę zrobić ile jest teraz.
Ok, spokojnie zrób betę... wiem ze czas potwornie sie dłuży. Jeśli Cie to pocieszy to jak beta ruszyła to dobry znak. Wiadomo ze cos sie zadziało.Tak ;( poszłam bo ta beta mi wolno rosła żeby sprawdzić, czy może nie ma gdzieś poza macica, ale nigdzie nie ma.
Ze powinien już być i mam betę zrobić ile jest teraz.
Agatulus181
Zaangażowana w BB
A ten dzisiejszy wynik to ja zaliczam do 4 tyg ciąży czy jak ?
Agniecha1508
@Angelad kochana , labo przy szpitalu. W mojej prowincji w sobotę jak robie po godz. 7, to wynik po 11 - wiec w wiekszym mieście napewno teżNapewno jakiś szpital tylko że u nas np polczyn wysyła do Koszalina i wynik jest po weekendzie:/
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Agniecha1508
@Agatulus181 - gratulacyjneSuper!!!!! Gratyluje
filiżanka z porcelany
A jakie miałaś amh jeżeli można wiedzieć?
wydaje mi się, że <0,14
Ile dni po transferze jestes? Miałaś 5 dniowy zarodek tak?A ten dzisiejszy wynik to ja zaliczam do 4 tyg ciąży czy jak ?
reklama
Biedroneczka83
Ok, spokojnie zrób betę... wiem ze czas potwornie sie dłuży. Jeśli Cie to pocieszy to jak beta ruszyła to dobry znak. Wiadomo ze cos sie zadziało.
Dzięki kochana za miłe słowa, ale mina lekarza nie wróżyła dobrze....
Podziel się: