Gratuluje!!!! Ciąża!!!!A to nie jest trochę za niski wynik ?
reklama
Napewno jakiś szpital tylko że u nas np polczyn wysyła do Koszalina i wynik jest po weekendzie:/Kochane....jestem w kropce...musze 2dc wykonac badanie progesteronu...a 2dc wypadnie mi w sob albo w niedz.
Pomozcie....gdzie mogę zrobic badanie...
Poznan...lodz...kolo...wchodzi e gre....
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Fanka BB :)
Ja w diagnostyce w Bielsku robieMusze miec wynik tego samego dnia...chodzi o zbadanie progesteronu ptzed stymulacja...to ma byc 2dc a od 3dc ew zastrzyki. Daj mi pabo jakie masz ja dojade nawet daleko
misis188
Fanka BB :)
Ale napisz skad jestes to sie poszuka cosMusze miec wynik tego samego dnia...chodzi o zbadanie progesteronu ptzed stymulacja...to ma byc 2dc a od 3dc ew zastrzyki. Daj mi pabo jakie masz ja dojade nawet daleko
Ja bym kombinowala i udala sie prywatnie do dermatologa. W ciazy moga sie zdazyc różne wysypki a wien bo przegladalam mase stron gdy mnie w 7tc obsypalo i chcialam odciagnac od siebie mysl ze to ospa a i tak potem wyladowalam u lekarza ale jak to ma jeszcze z,zoladkiem powiazanie... sprobuj moze uda ci sie wcisnac do lekarza jsk powiesz ze w ciazy jestes
Ja to mam bez ciąży
Niestety;(
Ale niech to będzie dobra wróżba
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Kochane ja normalnie nie wierzę ... Mam nadzieje ,że wszystko się uda .
No nie wiem do konca...slucham sie lekarza....mowil cos ze musi zobaczyc jaki jest poziom czy czasem nie lutenizuje . czy cis w tym stylu...to moja pierwsze podejscie wiec jestem ciemna...@Angelad ale po co Ci progesteron zrobiony w 2dc? Ja mam 5 stynulacji za soba i nigdy nie spuszczalam krwi przed zastrzyksmi
KoninAle napisz skad jestes to sie poszuka cos
reklama
Hmmm mi tez badali progesteron i estradiol...@Angelad ale po co Ci progesteron zrobiony w 2dc? Ja mam 5 stynulacji za soba i nigdy nie spuszczalam krwi przed zastrzyksmi
Podziel się: