Ja nie warszawianka.... niestety ;( nie będę mogła się z Wami spotkać@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko!
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
@Biedroneczka83 chyba ale przeczytałam. Jeśli są wartości powyżej 1000 to przyrost już nic Ci nie powie ...teraz tylko usg. Dzisiaj to do mnie drukowanymi literami ....@ się zbliża więc to tłumaczy moje opóźnione myślenie
Spokojnie dlatego właśnie siadam na dupie. I czekam na usg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji
@JoannaRak za dzisiejszą wizytę! ❤ niech przebiegnie po Twojej myśli! Czekamy na info !
Dziewczynki skontrolujcie kalendarz czy wszystko ok , może coś poprawić , kogoś dopisać ? @annemarie ?
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤ ;*
Dzis mam wizyte aby sprawdzic krwiaka juz sie boje ;( a nastepna mam 27.03 zalozenie karty ciazy bo to juz bedzie wtedy 10 tydzien mozesz dopisac ja nir umiem tego kalendarza sama obsluzyc
eee to pewnie nick pomyliłam z @Koniczyna82 ?Ja nie warszawianka.... niestety ;( nie będę mogła się z Wami spotkać
Biedroneczka83
Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala [emoji35] czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji
Ja mam PCO i bardzo nieregularne okresy i czasem pani ginekolog przy badaniu mowila, ze coś tam się dzieje i okres będę miała za tydzień wiec chyba jakoś to widza. Tez czasem zaglądała czy podać luteinę na wywołanie czy samo przyjdzie. [emoji6] ale to chyba nie usg tylko musi zajrzec
Biedroneczka83
@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko!
A warszawianki gdzie się leczycie - wszystkie nowinki czy jest jakaś invimedka jak ja?
misis188
Kiedy masz kochana wizyte bo nie patrzylam w kalendarzu? za maluszkaCześć Iskrunia,
Właśnie doczytałam, że do 1200 jest przyrost 114%/72h, między 1200-6000 beta podwaja się tylko raz na 96h, a powyżej 6000 jeszcze wolnej.
Masz rację już się nie nakręcam, siadam na dupie i czekam na usg. co ma być to będzie, nie zmienię tego.
Szczególnie, że nie mam plamień ani skurczy ani nic.
Dzięki za wsparcie!
reklama
misis188
Ja pierwsze usg mialam.chyba 21dpt bo plamilam i bylo widać pecherzyk a 26dpt dwudniowego zarodks juz byl dzidzius z bijacum serduszkuemTak jest Dziewczynki!!!! Będę Was słuchać, zapisałam się na następny tydzień (niby to będzie 6 tydzień) , szczególnie, że żadnego usg jeszcze nie miałam, jak niektóre z Was nawet zarodek podglądały )))
Liczę ciąże tak, że transfer to niby 14 dzień. Nie za wcześnie to usg?
Podziel się: