reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce
Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum :)
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko! :D
Ja nie warszawianka.... niestety ;( nie będę mogła się z Wami spotkać :(

reklama
@Biedroneczka83 chyba ale przeczytałam. Jeśli są wartości powyżej 1000 to przyrost już nic Ci nie powie ...teraz tylko usg. Dzisiaj to do mnie drukowanymi literami ....@ się zbliża więc to tłumaczy moje opóźnione myślenie :p

Spokojnie ;) dlatego właśnie siadam na dupie. I czekam na usg ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala :mad: czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji:(

@JoannaRak ✊✊ za dzisiejszą wizytę! ❤ niech przebiegnie po Twojej myśli! Czekamy na info ! ✊

Dziewczynki skontrolujcie kalendarz czy wszystko ok , może coś poprawić , kogoś dopisać ? @annemarie ? ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤ ;*

Dzis mam wizyte aby sprawdzic krwiaka juz sie boje ;( a nastepna mam 27.03 zalozenie karty ciazy bo to juz bedzie wtedy 10 tydzien mozesz dopisac ja nir umiem tego kalendarza sama obsluzyc

Dziewczyny jutro mam usg pierwsze przed biopsja,a biopsje 27 hmmm i tak teraz czuje ,ze okres chyba wcześniej dostanę niż dr wykalkulowala [emoji35] czy myślicie ,ze z usg (ekografia)mogą stwierdzić ,ze okres będę miała lada moment? Boje się ,ze nie zmieszczę się w tej owulacji:(

Ja mam PCO i bardzo nieregularne okresy i czasem pani ginekolog przy badaniu mowila, ze coś tam się dzieje i okres będę miała za tydzień wiec chyba jakoś to widza. Tez czasem zaglądała czy podać luteinę na wywołanie czy samo przyjdzie. [emoji6] ale to chyba nie usg tylko musi zajrzec

@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@labelladurmiente
@zylwia
@marg88
@Summer88
@sroka87
Kochane piękna ekipa! Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - Kobitki z Wawy i okolic dołączajcie.
Bliżej terminu zrobię rezerwację stolika.
Termin spotkania: sobota po świętach tj. 7 kwietnia godzina 13
Miejsce Restauracja Słoik: Link do: Restauracja Słoik
to jest w centrum za byłymi domami centrum :)
Jeżeli godzina13 nie pasuje- czekam na sugestie!.
Już się cieszę na nasze spotkanko! :D

A warszawianki gdzie się leczycie - wszystkie nowinki czy jest jakaś invimedka jak ja? ;)

Cześć Iskrunia,
Właśnie doczytałam, że do 1200 jest przyrost 114%/72h, między 1200-6000 beta podwaja się tylko raz na 96h, a powyżej 6000 jeszcze wolnej.
Masz rację już się nie nakręcam, siadam na dupie i czekam na usg. ;) co ma być to będzie, nie zmienię tego.
Szczególnie, że nie mam plamień ani skurczy ani nic.
Dzięki za wsparcie!

Kiedy masz kochana wizyte bo nie patrzylam w kalendarzu?✊✊✊ za maluszka

reklama
Tak jest Dziewczynki!!!! Będę Was słuchać, zapisałam się na następny tydzień (niby to będzie 6 tydzień) , szczególnie, że żadnego usg jeszcze nie miałam, jak niektóre z Was nawet zarodek podglądały ;))))
Liczę ciąże tak, że transfer to niby 14 dzień. Nie za wcześnie to usg?

Ja pierwsze usg mialam.chyba 21dpt bo plamilam i bylo widać pecherzyk a 26dpt dwudniowego zarodks juz byl dzidzius z bijacum serduszkuem:)

Do góry