izabella87
Fanka BB :)
Moja dzisiejsza beta 806, 25 Dpt także już chyba nie ma nadziei na nic :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje[emoji173]Ja miałam wykonywane łyżeczkowanie w 13 tc (serduszko przestało bić). W dniu przyjecia na oddział włożono mi do macicy tabletki powodujące skurcze, tabletki zaczeły działać po około 1,5 godz i odczuwałam silne bóle, razem ze skurczami - ale z racji ze oddawalismy maleństwo do badan genetycznych (takze dlatego ze nie chciałam ronić na łóżku szpitalnym - i widziec tego wszystkiego bo psychicznie bym chyba umarła )zrobiono mi łyżeczkowanie pod pełną narkozą. Trwało to około 30 min. Pozniej krwawiłam tak jakbym miała mocny okres - nastepnego dnia - wypisali mnie do domu.
Po wszystkim nie czułam żadnego bólu, (procz psychicznego) normalnie funkcjonowałam.
Odrazu poprawiłam bo widziałam że coś mi się pomyliło bo ja też mam wizytę 01.03, bo dziś została przełożona z piątku ale zdążyłaś przeczytać mój błądW czwartek nie w poniedziałek [emoji1] tak wzięłam wolne bo z córką o 9 mam okuliste potem ja odstawie do przedszkola i skocze do lekarza. Oczywiście zdam relacje [emoji12]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miU mnie bhcg <2.0 w 11dpt
Krycia, bardzo mi przykroMam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
Współczuję [emoji19] trzymaj się ciepło, i pamiętaj nawet po najgorszej burzy przychodzi słońce! Ja jestem tego najlepszym przykładem.Mam wyniki.
bhcg <0,1.
to 10dpt więc oczywiście powtórzę w środę, żeby odstawić leki, ale raczej nie ma nadziei.
Nie udało się niestety. To był nasz drugi transfer. Nie mamy mrozaków więc wszystko od nowa. Jestem też jeden cykl po histero, więc widać mam tak zrąbany organizm, że nawet to nie pomogło.
[emoji29] [emoji29] [emoji29] sciskam [emoji173] [emoji173]U mnie bhcg <2.0 w 11dpt
Przykro miU mnie bhcg <2.0 w 11dpt
A ile miałaś wcześniej ??Moja dzisiejsza beta 806, 25 Dpt także już chyba nie ma nadziei na nic :/