reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana on przyjmuje w APC w Lodzi
Link do: Prywatne laboratorium APC w Łodzi – badania diagnostyczne -tu masz strone internetowa i tam jest kontakt. Jakby ci zlecił jakies badania to zrobisz na miejscu a wyniki sa dostępne elektronicznie a z doc jest bardzo dobry kontakt mailowy to moze sie by udalo ze wyniki by ci zinterpretowal na maila bo czasem idzie zawalu dostać jak.sie widzi jakies wyniki. Ja bym pierwsze sprawdzila to a jak tam nic nie znajdziecie to w tedy szukac cos w genetyce. Ja bym ci mogls jutro wypisac wszystkie badania ktore mialam zlecone (w sumie przez 3 immunologow) z tym ze kazdy przypadek jest inny a w Belgii tez pewno takich badan nie ma jak u nas
Oj u nas kochana nic nie ma ! Po tym co widze jakie tutaj macie badania, tabletki to ja idę do transferu na golasa! Co prawda mam refundowane,ale co z tego jak już coś na łeb mi pada!jutro sobie poczytam o nim nim pójdę do swojej lekarz a musze iść i musze wiedzieć co ona powie ,a potem będę już działać! Wyślij mi jutro swoje badania a ja porównam tutaj ze swoimi

reklama
Dziewczyny za wszystkie ttrzyma kciuki nie było mnie tydzień ale teraz dużo pracy mam a po południu troche odsypiam. Czytam prawie codziennie teraz kończę zmianę więc po kąpieli doczytam wszystkie posty. Kolorowych snów

Oj u nas kochana nic nie ma ! Po tym co widze jakie tutaj macie badania, tabletki to ja idę do transferu na golasa! Co prawda mam refundowane,ale co z tego jak już coś na łeb mi pada!jutro sobie poczytam o nim nim pójdę do swojej lekarz a musze iść i musze wiedzieć co ona powie ,a potem będę już działać! Wyślij mi jutro swoje badania a ja porównam tutaj ze swoimi
Plis przypomnij mi sie jutro jakbym zapomniala:) a jak bedziesz w polce i masz jakiegos znajomego lekarza gibekologa to moze udaloby Ci sie zdobyc recepte na duphaston, luteine..zawsze to cos

Inga, póki co żyję na bombie i boję się że cholerstwo wróci. Miałam 6 czopków dopochwowych gyno... i 3 tabletki flukonazolu. Póki co czuję się jak zateuta, po okresie zrobię znów posiew i dzwonię do novum może wreszcie uda się tą histetoskopię zrobić.
Kochana, ja myske, ze teraz powinno byc ok, jak juz tyle lekow mialas. Rob te rumiankowe kapiele, soczki z zurawiny 100% nawet w biedro sa, do tego probiotym na odbudowanie flory i bedzie ok. A ogolnie jestes z niej zadowolona? Bo jak dla mnie ro na lepszego gina specjaliste jeszcze nie trafilam. Szkoda ze nie robia ivf :(

Cudnie :) :*
Ale ja pytałam czy zlecili ci echo serca, takie specjalistyczne oglądanie serduszek czy wszystko dobrze szumi. Robi się to w okolicach 20tc, nie wszystkim. Jak są jakieś wskazania albo ciaza trudniejsza.
26.02 [emoji16] to będzie ok 20 tyg . Wtedy mam mieć dokładne USG .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, ja myske, ze teraz powinno byc ok, jak juz tyle lekow mialas. Rob te rumiankowe kapiele, soczki z zurawiny 100% nawet w biedro sa, do tego probiotym na odbudowanie flory i bedzie ok. A ogolnie jestes z niej zadowolona? Bo jak dla mnie ro na lepszego gina specjaliste jeszcze nie trafilam. Szkoda ze nie robia ivf :(
Dzięki Joasiu, gin naprawdę spoko, czasami tylko mam nerwa że ona jakoś tak nie chce się zbytnio zaangażować w ten mój problem ale później tłumaczę to sobie profesjonalizmem i tym że bajki to opowiadają bajkopisarze a nie dobrzy lekarze. Ale chciałabym czasami usłyszeć że jeszcze nie wszystko stracone. Póki co ciąży brak za to jestem szczęśliwą posiadaczką grzybicy. Jak się nie obrócisz to dooopa z tyłu. A u ciebie się uda. Spokojnie.

kochana ja mieszkam w szwajcarii i tez ciezko cos od lekarza wyciagnac, dlatego ja lecze sie w Polsce a lekarz w szwajcarii robi mi tylko to o co poprosze. Wlasnie bylam w styczniu u Pasnika, troche zrobilam badan a reszte zrobilam wlasnie u lekarza na miejscu, czekam na wyniki ktore pozniej wysle do Pasnika.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane wróciłam, już prawie pozbyłam się -przeziembienie na szczęście, zostały tylko trochę zatoki , robiłam sikanca ale nie wyszedł , czekam na @ , jak narazie bola piersi jak na początku cb ale troszkę słabiej ale w tych samych miejscach, podbrzusze od czasu do czasu pobolowewa i pokluje i ciągnie trochę w pachwinach w Niedz powinna przyjść ale zobaczymy smigam spaciu trzymam za wszystkie kciuki

Dziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Doktor mowi, ze mamy 50% szans na obydwie opcje, zarowno dobra jak i ta zla. W przyszly piatek kolejne usg, na ktorym teoretycznie powinien byc widoczny zarodek i byc moze serduszko.
No i druga sprawa, ze mam torbiele na jajnikach od stymulacji. Kazal mi uwazac na siebie i nawet ograniczyc chodzenie, bo to podobno niebezpieczne.
Takze Kochane prosze zebyscie trzymaly kciuki, bo kazda dobra energia nam sie w najblizszym czasie bardzo przyda [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki żeby z 50% , zrobiło się 100% szans.

reklama
Kochana on przyjmuje w APC w Lodzi
Link do: Prywatne laboratorium APC w Łodzi – badania diagnostyczne -tu masz strone internetowa i tam jest kontakt. Jakby ci zlecił jakies badania to zrobisz na miejscu a wyniki sa dostępne elektronicznie a z doc jest bardzo dobry kontakt mailowy to moze sie by udalo ze wyniki by ci zinterpretowal na maila bo czasem idzie zawalu dostać jak.sie widzi jakies wyniki. Ja bym pierwsze sprawdzila to a jak tam nic nie znajdziecie to w tedy szukac cos w genetyce. Ja bym ci mogls jutro wypisac wszystkie badania ktore mialam zlecone (w sumie przez 3 immunologow) z tym ze kazdy przypadek jest inny a w Belgii tez pewno takich badan nie ma jak u nas
K
kochana ja mieszkam w szwajcarii i tez ciezko cos od lekarza wyciagnac, dlatego ja lecze sie w Polsce a lekarz w szwajcarii robi mi tylko to o co poprosze. Wlasnie bylam w styczniu u Pasnika, troche zrobilam badan a reszte zrobilam wlasnie u lekarza na miejscu, czekam na wyniki ktore pozniej wysle do Pasnika.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to czyli badania robisz w Polsce a podchodzisz w Szwajcarii??! Powiedz mi ile taki koszt ogólnych dokładnych badan u tego Pasiaka??

Do góry