reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochane moja wizyta calkiem spoko. Zgody podpisane. Poniewaz defragmetacja wyszla 26% to zaplodnienie metoda famsi i dodatkowo magnetyczna separacja do tego podloze do lepszego rozwoju zarodkow embrio gen. No i oczywiscie to co w pakiecie czyli aha i embrio glue. Hodowla zarodkow do blastki i 50 na 50 z dawca z ewentualna zmiana w przypadku jesli nasienie bedzie nienadajace sie na calosc z dawcy choc mam nadzieje ze nke bedzie takiej koniecznosci. Heparyna od punkcji. Encorton jesli bedzie wskazanie immunologa takze dobrze ze w piatek wizyta u Pasnika.
Padam na ryjek masakra ile musialam sie dzis naglowic nad polaczeniem z Olsztyna do Lodzi zeby byc na 12 na wizyte. I mam 1.5 h w lodzi hehe co ja bede robic
Padam na ryjek masakra ile musialam sie dzis naglowic nad polaczeniem z Olsztyna do Lodzi zeby byc na 12 na wizyte. I mam 1.5 h w lodzi hehe co ja bede robic
Oczekiwanie2017
Też chcę wiedzieć, jak działa taki kalendarz w sobotę zaplanowany transfer. Dzisiaj wiadomość z klinki, że zapłodniło się 5. Boję się, czy do soboty coś zostanie...
Przypomnij się w piątek (albo napisz wiadomość prywatna) to dopisze Cię do kalendarza. Ja mam go wstawiać na forum dlatego tak się "stresuje"
5 zaplodnionych komórek to bardzo dobry wynik
Czyli jest nowy plan więc i będą piękne efektyKochane moja wizyta calkiem spoko. Zgody podpisane. Poniewaz defragmetacja wyszla 26% to zaplodnienie metoda famsi i dodatkowo magnetyczna separacja do tego podloze do lepszego rozwoju zarodkow embrio gen. No i oczywiscie to co w pakiecie czyli aha i embrio glue. Hodowla zarodkow do blastki i 50 na 50 z dawca z ewentualna zmiana w przypadku jesli nasienie bedzie nienadajace sie na calosc z dawcy choc mam nadzieje ze nke bedzie takiej koniecznosci. Heparyna od punkcji. Encorton jesli bedzie wskazanie immunologa takze dobrze ze w piatek wizyta u Pasnika.
gosia321
W invicta Gdansk@anett99 miałam na myśli to, że w Artemidzie dziewczynom wyszły lepsze zarodki niż po kilku stymulacjach w Novum. Wiadomo, że każdy cykl jest inny....No ale nie aż tak. Niestety z N też uciekają pacjenci. Zresztą jak wszędzie.
@gosia321 z tymi dodatkami u nich to fakt trochę lipnie. A co do immunologi to w N też nikt na to nie patrzy. Co więcej, jak Lewy usłyszał o leczeniu u Paśnika, to stwierdził że to bez sensu. Niestety, trzeba zadbać o siebie samego.
Kochana to nie chodzi tylko o immunologie. Oni nawet nie chcieli powtarzac wynikow nasienia po 6 miesiecznej przerwie. Diagnostyka czegokolwiek u nich kuleje i to bardzo. Ja wszystko robilam na wlasna reke lacznie z genetyka bo stwierdzili ze ze mna ok a problem jest w nasieniu wiec po co mnie diagnozowac. A jak przychodzilam z wynkami to wiecznie slyszalam po co wydawalam kase
reklama
Podziel się: