reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oo!a kojarzysz firme? :) dawal rade tylko na tym?
Firma Nice to fit you.
Dawał radę spokojnie. Miał 2500 kcal. Czasami aż niedojadał. Ale po jakimś czasie już się przejadł tym smakiem bo jednak jest powtarzalny schemat dań i wszystko podobne. Nie ma frytów i kfc ;) Ale póki jadł to i ćwiczył to były efekty. Teraz niestety trochę odpuścił i wydęło go ;D

reklama
Chciałabym bardzo aby moja historia skończył a się jak Twoja ....pozistalo muec nadzieje. Na chwile obecną mu odpuszczę a przynajmniej postaram się :sorry: zajmę się tym co mam czyli synem i mężem...synem w dzień mężem w nocy :D i urlopie mogę zapomnieć bo dopiero wracam do pracy od września mnie nie było...tylko nie wiem jak długo wytrzymam :D
dziękuję że jesteście... ułożyło mi jak mogłam się komuś wygadać a raczej wypisać kto mnie nie skrytykuje a zrozumie :*
Za to właśnie kocham to forum bo są tu super osoby które zrozumieją, pomogą i wesprza na duchu a to bardzo dużo

Szybkie pytanie: w którym dniu cyklu zazwyczaj następuje transfer mrożonek?:)
Mam dość nietypową sytuacje bo jestem umówiona z lekarzem na wizytę w 10dc na usg problem w tym, że 10dc nie ma mnie w kraju bo dostałam okres dziś (naturalnie bez tabletek co sie nieczesto u mnie zdarza) wracam w 11dc wiec w 12dc moglabym isc na usg pytanie e ktorym dniu u Was nastepowal transfer.. mam brać estrofem od 1dc do usg.

Oczywiscie bede dzwonic do lekarza ale chcialabym tez poznać Wasze zdanie
Mi lekarz powiedział że na usg przed crio mam przyjść w 9,10 lub 11 dc

Mam dość nietypową sytuacje bo jestem umówiona z lekarzem na wizytę w 10dc na usg problem w tym, że 10dc nie ma mnie w kraju bo dostałam okres dziś (naturalnie bez tabletek co sie nieczesto u mnie zdarza) wracam w 11dc wiec w 12dc moglabym isc na usg pytanie e ktorym dniu u Was nastepowal transfer.. mam brać estrofem od 1dc do usg.

Hej !u mnie wypadało około15dc...

@zylwia tylko nie mów swojemu M :-D
Mój M na początku krzyczał na mnie, że ja za "mocno wymiotuję" nie mam pojęcia co ma to oznaczać, i że mogę zaszkodzić dzieciom :p
No co Ty? :laugh2: haha ale krejzi :D nie powiem mu ale to tylko dlatego że zaraz będzie miał wymówke i będzie chciał tam sobie zobaczyć czy poradziłam sobie sama :laugh2::laugh2::laugh2:

A ty masz miec podejscie na naturalnym cyklu czy na sztucznym tabletkowym? Jak to drugie to raczej nie powinno miec znaczenia a jak to pierwsze to zalezy kiedy masz owulacje.

hej dziewczyny , trudno za Wami nadazyc w tych wpisach wiec chyba nie dam rady. Wrocilam z wizyty od lekarza . Serducho jest , zarodek wlasciwej wielkosci, pech zarodkowy tez . Jedyna zagwostka bedzie do nast. wizyty akcja serca .... jest ciut za wolna w 3 pomiarach bylo 133, 135,138 . lekarka mowila ze powinno byc od 145 . wrocilam do domu troche zdolowana i napisalam do swojego ginekologa do ktorego chodze od lat i mnie pocieszyl . cyt.: normy na czynnosc serca w tych tyg. dopiero sa tworzone a wlasciwie docieraja sie . " wiec mam nie panikowac i czekac na nast badanie spokojnie . mowi ze akcja ponizej 110 na ten czas bylaby wolna . nie zawsze jest 159, 160. U mnie 7 t i 5 d, . wg. usg 7 t 3 d. wg wielkosci zarodka ale to jets norma .zarodek 1,22 cm. Trzymajcie propsze dalej kciuki za mojego babelka zeby wszystko bylo dobrze . Gratuluje pozytywnych bet :) nastepna wizyta 17.01 . ..... oby serducho juz wlasciwie walilo.

reklama
A ty masz miec podejscie na naturalnym cyklu czy na sztucznym tabletkowym? Jak to drugie to raczej nie powinno miec znaczenia a jak to pierwsze to zalezy kiedy masz owulacje.
Dostałam duphaston na wywołanie ale tylko dlatego, że raczej nie miesiączkuje regularnie i nie spodziewałam się, że dostanę prawie terminowo

Do góry