reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki jestem po badaniach jak to lekarz powiedział USG super wyszlo.Dzidzus szalał;)Tylko test pappa średnio bo wynik bety wysoki.Ale wspomnialam o tym ze ja od poczatku mialam wysoka bete bo mialam dwa pecherzyki ale jeden dopiero pozniej znikl.Ale ryzyko jeszcze spadlo bo jestem mloda.Mowil o badaniach Nifty i jeszcze cos,ale nawet nie mysle o tym i prawdopodobnie nie bede robic.Co o tym myslicie??o_O

reklama
Poczekaj spokojnie. Wiesz dokładnie ze naturą płata różne figle i nie wiadomo kiedy czego się spodziewać. Tak jest z owulacja....moja siostra ( napiszę o niej chociaż nie lubię tego tematu) była u lekarza w 6 tygodniu i było widać tylko pusty pecherzyk a już dwa tygodnie później zarodek i serducho. Więc myślę że nie masz powodu do zmartwień.
Mam nadzieje że u mnie też tak będzie teraz tylko pozytywne nastawienie na smutki tffffu tffffu tffffu jakby co przyjdzie czas

Girls co za dzień. Z nowościami brzucha trafiłam do kliniki I Bogu dzięki miałam mega skorcze macicy dostałam kroplowke atosiban na obniżenie pracy macicy. Kroplowka złapała 4 h...Do tego dodatkowo do lutinusu duphaston 3 razy dziennie i mefacit na ból jajników. Bardzo się boję... beta dopiero w środę. 4 godziny podczas kroplowki nie było kucia jajników teraz jak dotarłam do domu to znowu się pojawiły. Może to już moja psychika...Do tego dostałam nakaz leżenia I zwolnienie do końca nast tyg.

tak jest kichana z tym ze naprawde droga .. kiedy mi pewien producent podliczył to szok.. naprawde... mamy kroplówki ktore pomagaja ale meza żyły sa juz bardzo kruche przez co nie moge sie wbic itd .. juz mamy odp ze 11 przyjdzie do domu kontrola ... w koncu ... zobaczymy co to bedzie

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakaś refundacja na to? Albo inny producent. No i jeszcze przecież macie kasę ze zbiórki. Szkoda żeby bidulek się męczył jak jest jakaś alternatywa.

Girls co za dzień. Z nowościami brzucha trafiłam do kliniki I Bogu dzięki miałam mega skorcze macicy dostałam kroplowke atosiban na obniżenie pracy macicy. Kroplowka złapała 4 h...Do tego dodatkowo do lutinusu duphaston 3 razy dziennie i mefacit na ból jajników. Bardzo się boję... beta dopiero w środę. 4 godziny podczas kroplowki nie było kucia jajników teraz jak dotarłam do domu to znowu się pojawiły. Może to już moja psychika...
Kochana połóż się i odpoczywaj, ja bym tak czy siak poprosiła o zwolnienie z pracy albo przynajmniej na jutro załatw sobie urlop, potem weekend - jakos zleci, może w poniedziałek będzie lepiej :*

lekarze nabrali wody w usta ... kaza czekac 3 miesiace .. nie wiem co mam mysleć ... chce jeszcze damego skonsultowac z onkologiem w pl ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może rzeczywiście aby coś powiedzieć konkretnego trzeba czekać aż kuracja zacznie działać....kiedy teraz ma wlew ?

reklama
Kochana połóż się i odpoczywaj, ja bym tak czy siak poprosiła o zwolnienie z pracy albo przynajmniej na jutro załatw sobie urlop, potem weekend - jakos zleci, może w poniedziałek będzie lepiej :*
Właśnie dostałam do końca nast tygodnia mam zakaz denerowowania się... Może i dobrze bo beta w środę jak by była zerowa to mam parę dni na wypłacanie się...

Do góry