reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki jestem po badaniach jak to lekarz powiedział USG super wyszlo.Dzidzus szalał;)Tylko test pappa średnio bo wynik bety wysoki.Ale wspomnialam o tym ze ja od poczatku mialam wysoka bete bo mialam dwa pecherzyki ale jeden dopiero pozniej znikl.Ale ryzyko jeszcze spadlo bo jestem mloda.Mowil o badaniach Nifty i jeszcze cos,ale nawet nie mysle o tym i prawdopodobnie nie bede robic.Co o tym myslicie??o_O
Ja bym nie robila nifty skoro usg wyszlo pieknie. Test pappa jest wedlug mnie malo wiarygodny, ja go robilam, bo takie mialam zalecenie od lekarza.
Mysle, ze mozesz sie zaczac cieszyc zdrowym dzidziusiem ❤️ Gratulacje.
A jakia mialas bete? Ja mam wizyte jutro ale wyniki pappa juz mam to bym porownala, moze to glupie, bo wiem, ze na wynik sklada sie tez ten drugi wynik i usg ale ciekawa jestem. Stres juz mnie bierze :/

reklama
Właśnie czytałam że w pierwszym trymestrze 0.01-2.32 czyli tal jakbym się mieściła w normie .. zapytam lekarza w niedzielę mam wizytę serduszkowa
Ja mam znowu wynik w druga strone 0,126. Niby lekarz mowila, ze tak w ciazy moze byc i jest w normie. Dzisiaj pytalam jeszcze raz o to w przychodni to mnie zbyla, ze mam o ten wynik zapytac jeszcze raz jutro na wizycie w szpitalu. I badz tu czlowieku madry :/
@Aguleczka29 podepne Cie, bo mialam dac znac co mi dzisiaj na ten temat powiedza. Ty moze dowiedzialas sie czegos wiecej?

reklama
Transfer miałam 23 listopada :-) kazali mi się już na tygodnie ciąży przestawić :-)
A Ty jak samopoczucie? Kiedy wizyta?? :-) trzymam kciuki za dwa serduszka!!:-)

Przeziębienie mija więc czuję się ok. Macicę czuję że rozciąga i od wczoraj bóle okresowe ale bardzo delikatne więc się nie martwię:) Progesteron słaby ale prolutex już jedzie:) No i 2 godz temu zjadłam udko z rosołu i strasznie mnie mdli :baffled: na ciążowe jeszcze za wcześnie więc mam nadzieję że się nie zatrułam :oo2:
Wizyta...no właśnie nie wiem kiedy się idzie na pierwszą. I kiedy można już dostac l4 ciążowe?
A na kiedy wyznaczył Ci termin?

Do góry