reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najgorsze jest to czekanie zajęła bym się czymś ale mnie tak mdli cały dzień że ledwo odwiozlam dzisiaj córkę do przedszkola, dobrze że do gina mąż mnie zawiózł bo bym rady nie dała ale myślę sobie że to dobrze są objawy musi być dobrze tego się teraz będę trzymała
Poczekaj spokojnie. Wiesz dokładnie ze naturą płata różne figle i nie wiadomo kiedy czego się spodziewać. Tak jest z owulacja....moja siostra ( napiszę o niej chociaż nie lubię tego tematu) była u lekarza w 6 tygodniu i było widać tylko pusty pecherzyk a już dwa tygodnie później zarodek i serducho. Więc myślę że nie masz powodu do zmartwień.

Jutro mam powtórzyć betę najgorsze czekanie niepewność jak to doktor stwierdziła że skoro nie ma plamienie jest światełko nadziei, ale.......boję się jak diabli!!!!!
Kochana musisz wierzyć że jest dobrze ❤
Twój kropek na pewno walczy żeby zostać z mamusia :)
Nie martw się to tylko szkodzi
Przesyłam pozytywną energię

reklama
Dzięki...już sprawdziłam. Niestety u mnie w całym mieście tylko jedna aptek to ma i to za 175zł. Nie mam wyjścia.
A jeszcze mam pytanie do Was: to o dowolnej porze się bierze?
Ja brałam o stałej porze akurat po południu bo wtedy wzięłam pierwszy. Tak mi wskazano w klinice aby godzina przyjmowania była ta sama.

Do góry