reklama
Poczekaj spokojnie. Wiesz dokładnie ze naturą płata różne figle i nie wiadomo kiedy czego się spodziewać. Tak jest z owulacja....moja siostra ( napiszę o niej chociaż nie lubię tego tematu) była u lekarza w 6 tygodniu i było widać tylko pusty pecherzyk a już dwa tygodnie później zarodek i serducho. Więc myślę że nie masz powodu do zmartwień.Najgorsze jest to czekanie zajęła bym się czymś ale mnie tak mdli cały dzień że ledwo odwiozlam dzisiaj córkę do przedszkola, dobrze że do gina mąż mnie zawiózł bo bym rady nie dała ale myślę sobie że to dobrze są objawy musi być dobrze tego się teraz będę trzymała
Kochana musisz wierzyć że jest dobrze ❤Jutro mam powtórzyć betę najgorsze czekanie niepewność jak to doktor stwierdziła że skoro nie ma plamienie jest światełko nadziei, ale.......boję się jak diabli!!!!!
Twój kropek na pewno walczy żeby zostać z mamusia
Nie martw się to tylko szkodzi
Przesyłam pozytywną energię
W takim razie wszystkie czekamy do jutra razem z TobąJutro mam powtórzyć betę najgorsze czekanie niepewność jak to doktor stwierdziła że skoro nie ma plamienie jest światełko nadziei, ale.......boję się jak diabli!!!!!
Ja 150 zl apteka społeczna :-) strona ktomalek.pl
Dzięki...już sprawdziłam. Niestety u mnie w całym mieście tylko jedna aptek to ma i to za 175zł. Nie mam wyjścia.
A jeszcze mam pytanie do Was: to o dowolnej porze się bierze?
hope322
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam wynik bthcg 39,45 a 48 h temu miałam 53,4;((((((((
asinka89
niestety nie bo maz przyjmuje juz chemie no i ma tromboze wiec wykluczoneKochana a nie moga mu wszczepic portu tak zeby chemia i wszystkie inne kroplowki byly podawane do portu
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin85
Dziękuję muszę wierzyć a wiara czyni cuda, co ma być to będzieW tamtym tygodniu znajoma ale tych co wierzy, że dzieci robi się podczas seksu też myślała że nic z ciąży a okazało się że zarodek się pojawił i będzie dzidzia. Natura zaskakuje, a tu cud wigilijny i koniec basta!!!!innej opcji nie ma
gosia321
Szkoda bo to by ulatwilo spraweniestety nie bo maz przyjmuje juz chemie no i ma tromboze wiec wykluczone
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Ja brałam o stałej porze akurat po południu bo wtedy wzięłam pierwszy. Tak mi wskazano w klinice aby godzina przyjmowania była ta sama.Dzięki...już sprawdziłam. Niestety u mnie w całym mieście tylko jedna aptek to ma i to za 175zł. Nie mam wyjścia.
A jeszcze mam pytanie do Was: to o dowolnej porze się bierze?
Podziel się: