23.12 transfer czyli 11 dptKtóry dzień dzisiaj jesteś ?? Może pomyłka laboratorium ....
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja myślę, że jeszcze nic straconego, na takim etapie zarodek może pojawić się z dnia na dzień, może ten dr miał jakis starszy sprzęt czy coś, ja mam porównanie jak chodze do swojej gin a do kliniki - usg z kliniki sie nie umywa do tego od mojej dr, ona ma duzo lepszy sprzęcior i wszystko widać bardzo dokładnie w hdTaki młody bardzo dokładny on niczego jeszcze nie przekreśla ale za tydzień juz musi być zarodek
walczaca o szczescie
Ja 150 zl apteka społeczna :-) strona ktomalek.plDziewczyny podpowiedzcie jeszcze raz tą stronę o dostępności leków. I ile płacicie za prolutex.
Oczekiwanie2017
Taki młody bardzo dokładny on niczego jeszcze nie przekreśla ale za tydzień juz musi być zarodek
Skoro lekarz nie uważa, że jest bardzo źle to trzeba wierzyć ze rzeczywiście tak jest. Wiem, że to będzie dla Ciebie cięzki i dluzacy się tydzień ale mam nadzieję, że informacje jakie usłyszysz na kolejnej wizycie będą tylko pozytywne.
gosia321
No wlasnie o tym mowie ze my tu po tylu przejsciach uczymy sie wszystkiego taktu podejscia innego traktowania ludzi z tym samym problemem ze juz nie wspomne o terminologi i na co jest jakie badanie. A jak ktos poprostu wpada lub zaciaza po paru cyklach to ma zupelnie inne podejscie bo nie rozumie ile my musimy przejsc. I dlatego sa stale rewelacyjne teksty odpusc sobie wyjedzcie na wakacje a sie udaGosia jak ja zaszłam w ciąże naturalnie jeszcze przed in vitro ale dość długo się starając i wiedząc ze plemniki maja zerowa morfologię... to po pierwsze dowiedziałam się w jakimś 5 tygodniu bo mi się tygodnie pomyliły i zrobiłam test tydzień po spodziewanym okresie. Po drugie zrobiłam ten jeden jedyny test i do głowy mi nie przyszło powtarzać bo to była wielka kropka a nie krecha. Nie miałam doświadczenia invitrowego, nawet o becie nie pomyślałam. Poszlam na termin serduszkowy dopiero do gina...
I nie było nawet ułamka tego stresu czekania bo to było tylko tydzień z kawałkiem czekania na wizyte wiedząc ze ciaza jest. A pierwsze dńi spędziłam na mega szoku i niedowierzaniu bo to była ńiespodzianka, dwa miesiace wcześniej usłyszeliśmy ze jak mąż się posuplementuje to tylko in vitro...
Jednak naturalnie jak się przypadkiem zajdzie w ta ciąże bez starania to 3/4 stresów odpada
Koniczyna82
Jeśli nie brałaś to bym zostawiła decyzji lekarza czy brać, czy przy tej wartości jest sens kombinować. W ciazy tsh trochę wzrasta a to twoje nie jest jakieś wysokie. Ja myślę ze jest okJa nigdy nie brałam encortonu
hope322
Cudownie ciesze sie Waszego szczesciaNo więc po wizycie :-) wszystko pięknie! Dwa nasze Bejbiki zdrowo się rozwijają i rosną :-))'szczęście sięga zeniutu! Dokladnie 8 + 3 tc
kuźwa nie pisz mi o winie
Kogoś tu suszy
reklama
Właśnie czytałam że w pierwszym trymestrze 0.01-2.32 czyli tal jakbym się mieściła w normie .. zapytam lekarza w niedzielę mam wizytę serduszkowaJeśli nie brałaś to bym zostawiła decyzji lekarza czy brać, czy przy tej wartości jest sens kombinować. W ciazy tsh trochę wzrasta a to twoje nie jest jakieś wysokie. Ja myślę ze jest ok
Podziel się: