reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@iskra82 jak samopoczucie dzisiaj? Jak rodzinka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A dziękuję :) Goście właśnie pojechali więc leżakuję bo trochę mnie brzuch pod koniec już pobolewał. Ale było miło, nie licząc demolki jaką dwa urwisy zrobiły mi w chałupie :D no cóż...trzeba się przyzwyczajać :)

Dzoasia a jaki bierzesz kwas? Metylowany? Ja nie robiłam badania do tej mutacji, a myślisz że może go brać tak w razie W?
Ja biore teraz metyl co drugi dzien. Wrocilam tez do ovarinu, bo ma b12 syntetyk i tam tez.jest kw foliowy syntetyk. A zrobilam to dlatego, ze po samych metylach skoczyla mi homocysteina. To jest w sumie.moja teoria, ale tak by wychodzilo, bo jak bralam same syntetyki to homocysteine mialam w normie a po samych metylach mi wypierdzielilo w gore.
A jesli chodzi o kwas foliowy metylowany to mozesz brac, bo on wlasnie w takiej postaci wystepuje w pozywieniu. Ewentualnie bierz.co drugi dzien - raz taki, raz taki. Albo skoro masz.jeszcze prawie miesiac czasu to mozesz zbadac poziom kwasu we krwi i bedziesz.miec czas zeby cos jeszcze ewentualnie podzialac jesli chodzi o dawki i rodzaj :)

Jutro mam punkcie to pewnie transfer piątek lub sobota. Powiem wam że jestem pełna nadziei że po cały rok co miesiąc punkcie co miesiąc stymulacji może się uda zaplodni jakieś jajeczka

Ja stymulacje źle przechodziłam i nie wyobrażam sobie tak co miesiąc przez cały rok.
Prawdziwa wojowniczka z Ciebie :)
To musi być wynagrodzone cudnym bejbikiem :)

reklama
Najważniejsze, że wszystko dobrze a odpoczynek też Ci się przyda. Do pracy idziesz jutro czy masz narazie wolne?
Częstsze USG to chyba u większości z nas jest/będzie. Ja sobie nie wyobrażam,żeby iść tylko 3 razy tak jak to jest tradycyjnie. Jutro już bym limit wyczerpała :)
Jutro macie wizyte? Idę jutro ale chyba jednak pogadam z szefową,że nie wiem sama jak to z tą moją pracą :/

Do góry