reklama
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Dokladnie, ja tez... ja dwoch Moich Malenstw bo mam dwie Kropeczki❤Bo po tylu latach ciezko jest nam w to uwierzyc. To chyba normalne. Ja chyba nie uwierze dopoki nie dostane mojego malenstwa w ramiona
A dziękuję Goście właśnie pojechali więc leżakuję bo trochę mnie brzuch pod koniec już pobolewał. Ale było miło, nie licząc demolki jaką dwa urwisy zrobiły mi w chałupie no cóż...trzeba się przyzwyczajać
dżoasia
Fanka BB :)
Jak jestes odwazna to tak ja robie 6dpt
Jak miałam 5 dniowa blastocyste to mogę 6 dnia betę robić?
dżoasia
Aj, no taaak!!! Ja tezDokladnie, ja tez... ja dwoch Moich Malenstw bo mam dwie Kropeczki❤
Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Blizniakowe szalenstwo❤❤❤❤Aj, no taaak!!! Ja tez
dżoasia
Ja biore teraz metyl co drugi dzien. Wrocilam tez do ovarinu, bo ma b12 syntetyk i tam tez.jest kw foliowy syntetyk. A zrobilam to dlatego, ze po samych metylach skoczyla mi homocysteina. To jest w sumie.moja teoria, ale tak by wychodzilo, bo jak bralam same syntetyki to homocysteine mialam w normie a po samych metylach mi wypierdzielilo w gore.Dzoasia a jaki bierzesz kwas? Metylowany? Ja nie robiłam badania do tej mutacji, a myślisz że może go brać tak w razie W?
A jesli chodzi o kwas foliowy metylowany to mozesz brac, bo on wlasnie w takiej postaci wystepuje w pozywieniu. Ewentualnie bierz.co drugi dzien - raz taki, raz taki. Albo skoro masz.jeszcze prawie miesiac czasu to mozesz zbadac poziom kwasu we krwi i bedziesz.miec czas zeby cos jeszcze ewentualnie podzialac jesli chodzi o dawki i rodzaj
Jutro mam punkcie to pewnie transfer piątek lub sobota. Powiem wam że jestem pełna nadziei że po cały rok co miesiąc punkcie co miesiąc stymulacji może się uda zaplodni jakieś jajeczka
Ja stymulacje źle przechodziłam i nie wyobrażam sobie tak co miesiąc przez cały rok.
Prawdziwa wojowniczka z Ciebie
To musi być wynagrodzone cudnym bejbikiem
dżoasia
Tak, z firmy swanson, ale zabij mnie, nie pamietam gdzie. Na pewno cos znajdziesz.Zamawialas gdzieś na necie?
Ewentualnie jest jeszcze z firmy solgar.
reklama
walczaca o szczescie
Jutro macie wizyte? Idę jutro ale chyba jednak pogadam z szefową,że nie wiem sama jak to z tą moją pracą :/Najważniejsze, że wszystko dobrze a odpoczynek też Ci się przyda. Do pracy idziesz jutro czy masz narazie wolne?
Częstsze USG to chyba u większości z nas jest/będzie. Ja sobie nie wyobrażam,żeby iść tylko 3 razy tak jak to jest tradycyjnie. Jutro już bym limit wyczerpała
Podziel się: