gooossia17
Fanka BB :)
Tak, już spokojniejsza. Kamień z serca.No i super Mówiłam, że Maluszek zdrowy! Troszkę spokojniejsza mama? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, już spokojniejsza. Kamień z serca.No i super Mówiłam, że Maluszek zdrowy! Troszkę spokojniejsza mama? :-)
Boze jak strasznie mi przykro. Kochana wszystkie jestesmy z Tobą. Musisz sie podniesc kochana i walczyc dalej.Właśnie odebrałam betę 0,10 Mam dość
Suuuper!!! Gratuluje!!Beta 59.30........o boze...
Progesteron 14.1 ..chyba maly?
Mi udalo sie za trzecim razem. Lekarz po 2 razie mi mówił ze zazwyczaj sie udaje w trzech pierwszych razach...Beta 0,10 drugi nie udany transfer ehhh
Niesuper a zarodeczek juz się pokazał?
Kochana a Ty za 2 dni już swoje Szkraby zobaczyszJa też miałam dwudniowe brązowe plamienia. Nie stresuj się spokojnie czekaj na wizytę [emoji4] [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś leżakuję bo mocno brzuch i krzyż mnie boli.A Ty kochana jak się czujesz? Lezakujesz? [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Swietnie kochana. GratulujęDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
Tak jest za 2 dni będę już tulila maluchy[emoji7] a Ty kochana jak się czujesz? Lezakujesz?Kochana a Ty za 2 dni już swoje Szkraby zobaczysz
Super gratulacjeDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii