Tak tak lyknelam leżę i czekam aż przejdziePrzed chwila wzięłam nospę, pewnie zaraz przejdzie, ale i tak martwi mnie to ;-(
A ty brałas nospę ??
Będzie dobrze nie martw się:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak lyknelam leżę i czekam aż przejdziePrzed chwila wzięłam nospę, pewnie zaraz przejdzie, ale i tak martwi mnie to ;-(
A ty brałas nospę ??
Nie mam, ale kupię Będę. Bo jak wyjdzie negatyw to wcale nie wpadnę w czarną rozpacz (bo może być po prostu za wcześnie), a jak wyjdzie pozytyw to polecę od razu na betę albo w pon siknę jeszcze raz.
no dami daje rade .. po chemii 3 dni była tragedia a teraz zależy od dnia .. raz jest lepiej a raz leki nawet nie działaja ale mamy badzieje ze pomoże ..wie ktos moze co u @dami ego ? jak znos
i ta nowa chemie ?
No ale dobrze ze ucieklam stamtąd i ciesze sie ze jesten w gync.serio? O rany...
Nie, ja miałam 2-3dniowy dzień po Tobie podanyAle kusisz A Ty miałaś 5dniowy podany ? Bo już mi się miesza
To co sikamy w niedzielę ? hihiNie, ja miałam 2-3dniowy dzień po Tobie podany
Pewnie Ale wiesz ja nie chcę na Tobie wywierać presji jakbyś się miała zestresować niepotrzebnie. Ja wiem, że jakoś to psychicznie zniosę jakby był negatyw. Także jak się nie zdołujesz i będziesz wyznawać zasadę "sikańce-oszukańce" to dla zabawy mozemy siknacTo co sikamy w niedzielę ? hihi
Gratulacje!!Dobra juz po wizycie widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca
Pewnie Ale wiesz ja nie chcę na Tobie wywierać presji jakbyś się miała zestresować niepotrzebnie. Ja wiem, że jakoś to psychicznie zniosę jakby był negatyw. Także jak się nie zdołujesz i będziesz wyznawać zasadę "sikańce-oszukańce" to dla zabawy mozemy siknac