reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia nic sie nie stresuj. Mnie tez w nocy bolal brzuch jak na @. Dzis od rana na nospie jade wiec nie czuje tak bardzo. Ja jestem dzien za Tobą wiec pierwsza beta we wtorek. Ale w niedziele chyba sikne zeby sprawdzic czy sie ovitrelle wyplukal juz. Mialam dwie ampulki podane 28.11 wiec sikacz bedzie 12 dni po zastrzyku. Chyba juz nie powinno nic wyjsc?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też chętnie bym siknela w niedzielę ale myślę że może nie wyjść i źle się nakręce na bete w poniedziałek:( nie wiem co myslec.. teraz bolą mnie jajniki trochę na zmianę I tyłek:p hahaha :D matko jakie to wszystko porypane :p A co do zastrzyku to nie pamiętam ile się trzyma :( może dziewzyny bardziej Ci pomogą:*
Serio będziesz sikala w niedziele? A masz w domu test?:p

Nie był. Jest sceptycznie nastawiony do "medycyny czary mary".
Hmy... A skoro zapladnialiscie pół na pół to w pierwszej kolejności zabieracie zarodki" męża "?
Przepraszam że tak dopytuje.... Ale jeszcze jedno pytanie.
Były jakieś znaczące różnice w rozwoju między tymi od M a od dawcy?

hej kochane .. a ciezko u nas ... dami obolały po wlewie ..jeden dzien lepiej drugi dzien gorzej..ale walczymy .. nie jestem w stanue ogarnac tego wszystkiego a na forum widze sporo stron do nadrobienia.. kochane trzymam za was wszystkie kciuki i całuje i sciskam te ktorym sie nie udało .. ja narazie dałam sobie spokój to było za duzo dla nas ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas trzymamy za Was kciuki!
Ściskam Was mocno

@zylwia nic sie nie stresuj. Mnie tez w nocy bolal brzuch jak na @. Dzis od rana na nospie jade wiec nie czuje tak bardzo. Ja jestem dzien za Tobą wiec pierwsza beta we wtorek. Ale w niedziele chyba sikne zeby sprawdzic czy sie ovitrelle wyplukal juz. Mialam dwie ampulki podane 28.11 wiec sikacz bedzie 12 dni po zastrzyku. Chyba juz nie powinno nic wyjsc?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej już zastrzyk nie powinien fałszować wyniku :)

reklama
Też chętnie bym siknela w niedzielę ale myślę że może nie wyjść i źle się nakręce na bete w poniedziałek:( nie wiem co myslec.. teraz bolą mnie jajniki trochę na zmianę I tyłek:p hahaha :D matko jakie to wszystko porypane :p A co do zastrzyku to nie pamiętam ile się trzyma :( może dziewzyny bardziej Ci pomogą:*
Serio będziesz sikala w niedziele? A masz w domu test?:p

Nie mam, ale kupię :) Będę. Bo jak wyjdzie negatyw to wcale nie wpadnę w czarną rozpacz (bo może być po prostu za wcześnie), a jak wyjdzie pozytyw to polecę od razu na betę albo w pon siknę jeszcze raz.

Raczej już zastrzyk nie powinien fałszować wyniku :)
Oki :) Dzięki :)

8 dzień , ale od 3 dnia bola mnie codziennie;-(
A to akurat dobry objaw raczej :)

Ja Wam powiem, że przez to że mam endometriozę, rozwalony lewy jajnik i zawsze mnie przez to coś bolało (nawalanie jajników dla mnie to codzienność) - to teraz o tyle jest zdrowsza moja głowa, że ciągle mnie coś kłuje a ja o tym nie myślę, bo jestem przyzwyczajona do olewania tego.

Do góry