Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Mam zamiar zapodać same dobre wieści
Innych wieści nie przyjmujemy . Fajnie, że kilka z Was jest na podobnym etapie, lepiej się "w kupie" czeka na wynik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam zamiar zapodać same dobre wieści
Czyli mamy podobne zdanie ja chce tylko dac życie małej istocie :*Myślę że tak właśnie jak napisałaś sposób leczenia nie jest grzechem
Pytanie z innej beczki, czy spowiadalyście się z in vitro? Jrstem wierzaca...teraz czas rekolekcji tak wiec wypadałoby pojsc do spowiedzi ale... dla mnie sposób leczenia nie jest grzechem więc sama nie wiem
I właśnie takich odpowiedzi oczekiwalam dziękuję;*Kochana, z czczego mam sie spowiadać? Że jestem najszczęśliwszą matką na ziemi bo po tylu latach starań moge tego doświadczyć a teraz staram sie o kolejny cud ;-) Nie zrobiłam nic złego, wręcz przeciwnie moje dziecko jest ochrzczone. Ja wierzę w Boga a nie kościół...
Super :* gratuluję:*Dzien dobry, melduje ze beta przez 48h urosla mi z 50 do 114.8, dzis 10 dpt, chyba wszystko dobrze prawda?
Gratuluje!!! Super wiesciDzien dobry, melduje ze beta przez 48h urosla mi z 50 do 114.8, dzis 10 dpt, chyba wszystko dobrze prawda?
Pytanie z innej beczki, czy spowiadalyście się z in vitro? Jrstem wierzaca...teraz czas rekolekcji tak wiec wypadałoby pojsc do spowiedzi ale... dla mnie sposób leczenia nie jest grzechem więc sama nie wiem
Proszę ;-)I właśnie takich odpowiedzi oczekiwalam dziękuję;*
Dzien dobry, melduje ze beta przez 48h urosla mi z 50 do 114.8, dzis 10 dpt, chyba wszystko dobrze prawda?