reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie z innej beczki, czy spowiadalyście się z in vitro? Jrstem wierzaca...teraz czas rekolekcji tak wiec wypadałoby pojsc do spowiedzi ale... dla mnie sposób leczenia nie jest grzechem więc sama nie wiem

Szczerze mowiac nie jestem peqna czy po zastrzyku beta moglaby byc az taka do dzisiaj, pamietam jak Alfistka miala weryfikacje 3dpt po punkcji i w tym dniu bete miala 0 i to przy 2 procedurach. Jak mysle, ze cos sie u @gosian9535 zaczyna dziac;)
Ale w poniedziałek był zastrzyk z Ovitrelle, więc wydaje mi się, że on może jeszcze fałszować wynik.

Pytanie z innej beczki, czy spowiadalyście się z in vitro? Jrstem wierzaca...teraz czas rekolekcji tak wiec wypadałoby pojsc do spowiedzi ale... dla mnie sposób leczenia nie jest grzechem więc sama nie wiem
Nie.. Nie spowiadalam się.. lekarz mi powiedział że Kościół tego nie popiera i w ogóle ale ja odrazu że mnie to nie obchodzi ja chce spełnić swoje marzenie,wierząca jestem ale nie uważam tego za grzech i nigdy nie uważałam nawet jak mi do głowy nie przychodziło że kiedyś sama przez to przejdę ... mam się spowiadac ze swoich marzeń ?
A to myślisz żeby się spowiadac ? Rozmawiałaś o tym z kimś ?

reklama
Nie.. Nie spowiadalam się.. lekarz mi powiedział że Kościół tego nie popiera i w ogóle ale ja odrazu że mnie to nie obchodzi ja chce spełnić swoje marzenie,wierząca jestem ale nie uważam tego za grzech i nigdy nie uważałam nawet jak mi do głowy nie przychodziło że kiedyś sama przez to przejdę ... mam się spowiadac ze swoich marzeń ?
A to myślisz żeby się spowiadac ? Rozmawiałaś o tym z kimś ?
Rozmawiałam tylko z mężem i on myśli się spowiadac...Ale wiecie jak to jest, co ksiądz to opinia...ja chyba też bym o tym nie wspominała. Przecież nic złego nie robię, chce dac życie, nie zabieram nic nikomu..i nie zabijam zarodków, bo chyba niektórzy tak postrzegają in vitro.

Do góry