reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja bylam do sierpnia ale mialam ta druga lekarke.Twoja ma dobra reke bo i Joko i Oczekiwanie z powodzeniem u niej soe leczyly[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę że teraz się uda w ogóle czuje się inaczej psychicznie jak jestem w tej klinice :) tylko właśnie tak jak przed chwilą napisałam że w razie czego myślę cały czas czy zostanie drugi bo nie mam siły zaczynać całej procedury 3 raz.. Nie dam rady

reklama
Strasznie mi przykro :( czekalam na informacje od Ciebie. Lekarz podejrzewa pozamaciczna ze wzgledu na slaby przyrost bety? Okresu powinnas dostac jak beta bedzie bliska zero, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Wiem co przechodzisz, mi tez beta zaczela spadac po wrzesniowym transferze, nie wiem czy wiesz ale stracilam tez synka 4 miesiace po porodzie.. :( Ty masz dziecko i dla niego powinnas byc silna. To wielkie szczescie, ze juz jestes mama.
Mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie psychicznie a fizycznie nie bedziesz miala problemow :*
Dziękuję za wsparcie. Chce fizycznie mieć to za sobą ale chyba bede musiala jeszcze poczekać. To już moja druga strata, obumarcie zarodka :( już więcej nie dam rady przez to przechodzić. Na dodatek dzisiaj jestem sama, maz juzż do pracy musiał wracać... to wszystko jest niesprawiedliwe.
znam Twój historię, bardzo mi przykro i nie wyobrażam sobie Twojego bólu po stracie dziecka...musisz być bardzo silną osoba. Wierzę że teraz maluszek zostanie z Wami na zawsze:*

U mnie od momentu pierwszego krwawienia do faktycznego poronienia minęło ponad tydzień. U Ciebie jest bardzo wczesny etap, więc jeśli to nie pozamaciczna to wszystko powinno się samo oczyścić. Trzymaj się dzielnie i przede wszystkim nie duś w sobie emocji.
Dzięki. Właśnie sama nie wiem jak to z tymi emocjami...chyba jednak lepiej trochę je stlumic melisa itp bo inaczej funkcjonować nie mogę

Hej Kochane!super turbo eliksir na poprawę żołnierzyków u męża...znacie jakieś dobre patenty?
Podobno akupunktura. ;)
Mój mąż ma niewielkie ilości plemników i są słabe. Teraz chodzi na akupunkturę. Za 2 tygodnie jak będzie po 5 seriach nakłuwań ma iść na badanie nasienia. Dam znać czy coś, to dało. Jego przypadek jest ciężki, żadne leki mu nie pomogły.

reklama
Do góry