reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podobno akupunktura. ;)
Mój mąż ma niewielkie ilości plemników i są słabe. Teraz chodzi na akupunkturę. Za 2 tygodnie jak będzie po 5 seriach nakłuwań ma iść na badanie nasienia. Dam znać czy coś, to dało. Jego przypadek jest ciężki, żadne leki mu nie pomogły.

Ciekawe.
Koniecznie daj znać na ile to pomogło:)

Witajcie... wkoncu znalazłam siłę aby napisać. Jest mi strasznie ciężko teraz, płacz nie pomaga a ból coraz większy. Poniedziałek był chyba najgorszym dniem w moim życiu, pojechalam zobaczyć pecherzyk na który czekałam 4 lata a wróciłam ze skierowaniem do szpitala w razie bólu i silnych krwawien.
Dzisiaj robiłam powtórkę betę czy spada, leki odstawiłam i czekam az się samo oczyści.
jeśli beta nie będzie spadać to zaczną się problemy bo lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczna.
Więc moje pytanie , kiedy powinno zacząć się oczyszczać ?? Brzuch boli i okropnie się czuję pod fizycznie i psychicznie... nie potrafię się podnieść z dołka.
@Iwo33 wiem co czujesz, to wszystko jest okropnie ciężkie
Wiem co czujesz, przechodziłam przez to 4 razy. W moim przypadku lżej się robiło gdy zaczynałam krwawic. Pozwól sobie na swoistą żałobę jeśli masz taką potrzebę.
Z technicznego punktu widzenia, krwawic zaczniesz przy becie bliskiej 0 najpewniej.
Bardzo mi przykro ze musimy przez to przechodzić.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Hej dziewczyny. Właśnie odebrałam wyniki badań DNA na trombofilię, bo zrobiłam przez tą podwyższoną homocysteinę. Takie oto kwiatki:
upload_2017-11-29_15-15-45.png

Załączniki

• upload_2017-11-29_15-15-45.png
    upload_2017-11-29_15-15-45.png
    18,5 KB · Wyświetleń: 451
Hej dziewuszki! Ja dziś zabijam czas do wizyty jak tylko się da. Do 17.30 jeszcze trochę, ale już kilka godzin zlecialo na rogalikach :) Zaraz idę się wyrychtować, a to trochę też zajmie, bo chyba mam zaległości [emoji6] Napewno mam coś z ciśnieniem, ucha ciągle zatkane i serce aż słychać na zewnątrz. U Was śniegi, a u mnie w Lubuskiem wiosennie, bezchmurne niebo i piękne słoneczko od samego rańca.
1511960619-68e3d439cb395ab3-aaaaaa.jpeg
mniam!ale ochoty narobiłaś! W jakiej klinice sie leczylas/leczysz. Piszesz że jesteś z lubuskiego:) ja też:)

reklama
Do góry