reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dziś przytulilam 2 kropki!!<3 mam nadzieję że zostaną że mną na kolejne 9 miesięcy !! Beta dopiero na 27.11.17 więc chwilę poczekam. Dziekuje za Wasze wsparcie i mile słowa;*
No to może będą 3 świeże mamy[emoji4] [emoji4] [emoji4] Asia ma za 10 dni bodajże betę..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
Uff już po punkcji. Pobrano 21 komórek. Było fajnie, jeśli można tak to nazwać. ;) teraz tylko oczekiwanie na czwartek na transfer. Będę obgryzać paznokcie,bo z kliniki zadzwonią tylko jeśli coś pójdzie nie tak. Jutro mam się skontaktować z moją panią doktor i powie mi mniej więcej co i jak jeśli chodzi o zarodki. Na sali po zabiegu były też dziewczyny na transfer. Dwie były po udanym in vitro i przyszły po mrożaczki. Od razu człowiekowi się lepiej robi jak słyszy pozytywne historie. :)

Super wynik. Oby dalej wszystko też tak dobrze szło :)

Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...
Dlatego my się mało komu chwalimy..Nie chcemy potem dodatkowego stresu jeśli coś będzie nie tak..

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
hej dziewczyny wrocilismy własnie z kliniki :) dwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia,niech teraz zostaną w brzuszku przez kolejne ok 9 miesięcy.

Do góry