Mruch
Fanka BB :)
No kochana trzymam kciuki za ciebie do konca daj znać owszem upijemy się ja juz sobie winko zakupiłam także trzeba się odstresowac
Ok trzymam Cię za słowo, zgon totalny ma być [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana trzymam kciuki za ciebie do konca daj znać owszem upijemy się ja juz sobie winko zakupiłam także trzeba się odstresowac
Przezylam, dwa malenstwa sa juz ze mna, oby na zawsze [emoji173]️
Mialam niesamowita przygode z tym piciem i pelnym pecherzem. Planowalam wypic tak jak @dzoasia proponowala i tak zrobilam, przed wejsciem do kliniki poszlam do empika po ksiazke na wieczor bo wczoraj do 2 rano ostatnia czytalam i skonczylam. Tak mnie wzielo na sikanie ze myslalam ze nie dojde do kliniki, usiadlam bo mi slabo bylo. Doszlam do kliniki i troche sobie siknelam bo bym dluzej nie przezyla. A jak doszlam, znow czekanie i ta sama historia. Koniec koncow doktor powiedzial ze bylo rewelacyjnie, transfer zajal dwie minuty a ja migiem do wc.
Zarodki lepiej niz sie spodziewal, i jak wczesniej mowil ze ten drugi troche slabszy to mowil ze wygladaja super i rokuja ciaze A wiec teraz czekamy!!!
Mowil mi tez aby dzis spokojnie i zeby jakis emocjonalnych ksiazek nie czytac!
Pierwsza weryfilacja telefoniczna w czwartek, potem w poniedzialek a potem ostatnia w czwartek!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
2 listopada 5 dniowej blastki@Sylwetka86 a ty kiedy miałaś transfer
Ja dziś przytulilam 2 kropki!!<3 mam nadzieję że zostaną że mną na kolejne 9 miesięcy !! Beta dopiero na 27.11.17 więc chwilę poczekam. Dziekuje za Wasze wsparcie i mile słowa;*
Piekny wynik kciuki za zarodki i udany transferUff już po punkcji. Pobrano 21 komórek. Było fajnie, jeśli można tak to nazwać. teraz tylko oczekiwanie na czwartek na transfer. Będę obgryzać paznokcie,bo z kliniki zadzwonią tylko jeśli coś pójdzie nie tak. Jutro mam się skontaktować z moją panią doktor i powie mi mniej więcej co i jak jeśli chodzi o zarodki. Na sali po zabiegu były też dziewczyny na transfer. Dwie były po udanym in vitro i przyszły po mrożaczki. Od razu człowiekowi się lepiej robi jak słyszy pozytywne historie.
Hehe no ja juz co prawda wczesna godzina ale lampkę wina sącze takze kochana można nam chwile się pouzalac nad sobą ale pierś do przodu i walczymy dalejOk trzymam Cię za słowo, zgon totalny ma być [emoji3]
Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...Hehe no ja juz co prawda wczesna godzina ale lampkę wina sącze takze kochana można nam chwile się pouzalac nad sobą ale pierś do przodu i walczymy dalej
Mam nadzieję razem z Tobą.Ja już wyniki mam w systemie ale nie zaglądam bo obiecałam mężowi ze zrobię to z nim [emoji3] No i nie chce ryczeć w pracy [emoji24] a jeszcze w niej siedzę. Wiec muszę wytrzymać tak gdzies do 18.
Sama sie sobie dziwie ze wytrzymuje, ale chyba tylko dlatego żeby mieć dłużej nadzieje i łudzić sie ze a nóż widelec sie udało [emoji24][emoji30]
Pieknie. Niech teraz maluszki pieknie rosna i zostana z Wami na zawszehej dziewczyny wrocilismy własnie z kliniki dwa kropki przytulone mam nadzieje ze zostana znami...a co do picia przed transferem kazano mi pojsc siku... hmm jeden kropek 4komorkowy drugi 10 zobaczymy co to bedzie hihi ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochana tuleNiestety wynik się potwierdził beta 0.1