Doris30:-)
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kochana trzymam kciuki za ciebie do konca daj znać owszem upijemy się ja juz sobie winko zakupiłam także trzeba się odstresowacPrzykro mi kochana, mnie pewnie po południu czeka takie samo info jak Ciebie [emoji30] No cóż to chyba sie razem dzisiaj upijemy wieczorem co?
Dlatego nie będę brała. Będę brała tylko folian, metylowane wit. B i tony buraków
Jesteśmy z Tobą[emoji3] [emoji3]Oki. Bardzo dziękuję.
W takim razie biorę się ostro za siebie.
A czy jedynym sposobem na przeciwdziałanie tej mutacji nie jest i tak metylowany kwas, który i tak będę brała w związku z homocysteiną?Ja bym jeszcze zrobiła poziom kwasu foliowego z krwi! Bo jak masz dużo powyżej normy i wysoka homocysteina to wtedy mutacje mthfr możesz mieć.
Ale pamiętaj ze wcale tak nie musi być, przyjmujesz dużo hormonów, które tez wpływają na zgęstnienie krwi i to może być przyczyna.
@Sylwetka86 a ty kiedy miałaś transferNo kochana trzymam kciuki za ciebie do konca daj znać owszem upijemy się ja juz sobie winko zakupiłam także trzeba się odstresowac
A czy jedynym sposobem na przeciwdziałanie tej mutacji nie jest i tak metylowany kwas, który i tak będę brała w związku z homocysteiną?