reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż tak samo mówi... co ma być to będzie :) Ale stresa już mam, wiec dzisiaj po południu strzele sobie relanium bo już nawet mam głupie sny
dzisiaj mi się śniło ze mój m miał iść oddać nasienie ale ja nie mogłam iść z nim więc mial isc z dawczynia.... a dodam że my oddajemy nasienie do badania przez stosunek....Tak się wkur...w tym śnie ze jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam ;)
Dobre [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę

Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę

to tym bardziej trzymamy kciuki!

Musi być dobrze :)

Trzymam kciuki jeszcze mocniej!! :-)) Uda się!

Jutro kolejna punkcja to juz 6-sta. Zrobiłam z glup test owulacyjny sikany i wyszły dwie grube krechy. Martwię sie ze jajka popękały.

reklama
Do góry