reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)

Przykro mi, że transfer się nie udał, ale walczcie dalej. Niektórym udaje się za pierwszym razem a niektórzy muszą poczekać trochę dłużej. Cel jest jednak wart wysiłku i czekania :)

reklama
Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak może :rofl: jakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka
Na siniaki najlepszy jest lioton 1000 jak miałam operacje na żylaki to miałam całą nogę granatowa i po tym szybko zeszło

Byłam tak zestresowana, że mi języka w gębie zabrakło:sorry2: A on tak szybko mówił, że mój mózg miał problem z przetwarzaniem informacji:-p
A jak to jest u niego z tą konsultacją telefoniczną? Bo o to nie zapytałam

Ja w ogóle nie pytałam o telefoniczne konsultacje bo powiedział żeby przyjechać po otrzymaniu wyników. Ale jak siedziałam i czekałam na wizytę to recepcjonistka tłumaczyła komuś przez telefon, że lekarze (nie wiem czy wszyscy) nie prowadzą już telefonicznych konsultacji.

Tak sobie leżę i się zastanawiam jak tam @oska się czuję i jej maleństwa??
Dziwna sytuacja...Cieszę się czyimś szczęściem i to tak całkiem bezinteresownie :) :) cieszę się jak którejś z nas się uda... i smuce się porażkami. Jesteście wielkie i każda z nas będzie miała super wielki brzuch a później bobasa a najlepiej dwa bobaski:)

reklama
Do góry