reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak pomyślałam że może ta kreska moja jest taka slabiutka to z ta beta do piątku poczekam .... dzisiaj jest 6dpt wiec może trochę za wcześnie ? Jak widziałam twoje kreski hope to moja jest naprawdę słaba ...
Idz kochana, dzis beta powinna byc dwucyfrowa i jeslu test pozytywny to na pewno taka bedzie:) w piatek sprawdzisz przyrost i bedziesz miec pewnosc ze ciaza sie rozeija prawidlowo;)

reklama
Zobacz załącznik 828570
Powtorzylam a jak :p Kreska jest wyrazniejsza ale jakiejs super roznicy nie ma. Sama zobacz. Strasznie sie boje powtorki cb :(

Bo Ty byś chciała ,żeby grubym markerem była napisana [emoji23] Krecha jest i jest ciemniejsza mowie Ci to ja! [emoji12] StrasNie sie cieszę, teraz sie modlimy za piękne usg [emoji8] Bedzie dobrze i tylko tak myśl, oszczędzaj sie , leniwa królowa pamiętaj!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja juz nie mam testów ale to był mój gdzieś 9 dpt [emoji6]

1510130578-5a0c48b19f88b3a4-aaaaaa.jpeg

Tak pomyślałam że może ta kreska moja jest taka slabiutka to z ta beta do piątku poczekam .... dzisiaj jest 6dpt wiec może trochę za wcześnie ? Jak widziałam twoje kreski hope to moja jest naprawdę słaba ...

Każdy test rożnie pokazuje. Mojej pierwszej kreski w ogóle na zdjęciu nie było widać a hope juz tak, ona ma jakieś super testy [emoji12] A u Ciebie cos tam widać, spokojnie za 2 dni bedzie juz piękna kreseczka!

Tak, byłam wczoraj, byłam. Bardzo sympatyczny i miły człowiek :). Moje ostatnie wyniki wcale go nie zmartwily, ale postanowił drążyć temat w inną stronę ze względu na moje wcześniejsze straty ciąż. Porobilam badania od razu, czekam na wyniki i jadę ponownie jak już będą.
O to bardzo dobre wiadomości :-) ciesze sie ze dzialacie. Transfer w tym cyklu??

reklama
A mi nie kazali ananasa gazowanych napojów chipsów frytek itd.... Ja to chyba jednak zostanę z wami bo ja to nie z tych co Odpoczywają po złych wiadomościach. A lubię tu zaglądać JUPIIII :laugh2:

To tak jak ja wczoraj miałam załamke i chciałam sie odciąć zupełnie od wszystkiego, a dzisiaj od rana Was czytam [emoji3] za bardzo sie z Wami zżyłam [emoji3].

Do góry