reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak pomyślałam że może ta kreska moja jest taka slabiutka to z ta beta do piątku poczekam .... dzisiaj jest 6dpt wiec może trochę za wcześnie ? Jak widziałam twoje kreski hope to moja jest naprawdę słaba ...
Idz kochana, dzis beta powinna byc dwucyfrowa i jeslu test pozytywny to na pewno taka bedzie:) w piatek sprawdzisz przyrost i bedziesz miec pewnosc ze ciaza sie rozeija prawidlowo;)

reklama
Zobacz załącznik 828570
Powtorzylam a jak :p Kreska jest wyrazniejsza ale jakiejs super roznicy nie ma. Sama zobacz. Strasznie sie boje powtorki cb :(

Bo Ty byś chciała ,żeby grubym markerem była napisana [emoji23] Krecha jest i jest ciemniejsza mowie Ci to ja! [emoji12] StrasNie sie cieszę, teraz sie modlimy za piękne usg [emoji8] Bedzie dobrze i tylko tak myśl, oszczędzaj sie , leniwa królowa pamiętaj!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja juz nie mam testów ale to był mój gdzieś 9 dpt [emoji6]

1510130578-5a0c48b19f88b3a4-aaaaaa.jpeg

Tak pomyślałam że może ta kreska moja jest taka slabiutka to z ta beta do piątku poczekam .... dzisiaj jest 6dpt wiec może trochę za wcześnie ? Jak widziałam twoje kreski hope to moja jest naprawdę słaba ...

Każdy test rożnie pokazuje. Mojej pierwszej kreski w ogóle na zdjęciu nie było widać a hope juz tak, ona ma jakieś super testy [emoji12] A u Ciebie cos tam widać, spokojnie za 2 dni bedzie juz piękna kreseczka!

Tak, byłam wczoraj, byłam. Bardzo sympatyczny i miły człowiek :). Moje ostatnie wyniki wcale go nie zmartwily, ale postanowił drążyć temat w inną stronę ze względu na moje wcześniejsze straty ciąż. Porobilam badania od razu, czekam na wyniki i jadę ponownie jak już będą.
O to bardzo dobre wiadomości :-) ciesze sie ze dzialacie. Transfer w tym cyklu??

reklama
A mi nie kazali ananasa gazowanych napojów chipsów frytek itd.... Ja to chyba jednak zostanę z wami bo ja to nie z tych co Odpoczywają po złych wiadomościach. A lubię tu zaglądać JUPIIII :laugh2:

To tak jak ja wczoraj miałam załamke i chciałam sie odciąć zupełnie od wszystkiego, a dzisiaj od rana Was czytam [emoji3] za bardzo sie z Wami zżyłam [emoji3].

Do góry