reklama
hope322
Fanka BB :)
Wzdety tez mam, bo oczywiscie musialam sie nazrec zielonego groszku z marchewka wczoraj fasolka szparagowa. Tak jakos na jesien mnie bierze na rosliny straczkowe.No kochana to mamy dzisiaj podobne samopoczucie mnie na wieczór tak brzuch rozbolal wzdety mam okropnie aż się boje ze to coś złego
Aguleczka29
no bo to beta nr 3 byla
Aguleczka29
ja to rozumialam ze to byla trzecia beta i miala powyzej 5k, czy ja to zle zrozumialam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzecia beta i 5419 U/I
Weronika63
Miałam dziś wizytę podglądowa. Lekarz powiedział że wszystko bardzo ładnie wygląda. W środę kolejna wizyta=) piątek lub poniedziałek punkcja =) już bliżej,niż dalej...
hope322
Nie mam wlasnie nospy a w dk nie ma zamiennika. Lykam dodatkowo magnez. Pamietam, ze w pierwszej ciazy tez mnie bolalo podbrzusze ale chyba nie tak wczesnie. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc, ze to dobry objaw.odpoczywaj dużo, masz może coś rozkurczowego typu nospa? nie wiem jaki u was byłby odpowiednik... może po prostu macica zaczyna orientowac sie w temacie na nowo i zaczyna ćwiczyć rozciąganie
Oczekiwanie2017
Tylko nowy pracownik może mnie zastąpić. Mam takiego doła, że już dziś wzięłam na żądanie. Jutro też wezmę bo nie mam siły tam wracać . A w środę jadę do Łodzi.
A z jakim prroblemem jedziesz do Łodzi? Z czymś konkretnym (jakieś wyniki gorzej wyszły) czy tak po prostu chcesz sprawdzić co P.powie?
A z jakim prroblemem jedziesz do Łodzi? Z czymś konkretnym (jakieś wyniki gorzej wyszły) czy tak po prostu chcesz sprawdzić co P.powie?
Trzy nieudane transfery, 1 ciąża zakończona w 7t (zarodek genetycznie zdrowy).
Dziewczyny taki mam świetny humorek z M odkad wróciliśmy z tej kliniki ze nie pamiętam kiedy miałam taki dobry humor nie pamiętam kiedy tak ze soba zartowalismy cała droga do domu była tak zabawna i w domu chyba zaczęliśmy we dwoje wierzyć ze tym razem sie uda a jak nie to nere sprzedam i jazda dalej hehe a jak będzie mało to i pół wątroby bo drugie pół przyda sie na winko
reklama
Sol
Poproszę dwie kreseczki w środę rano.Mi bol plecow tez sie zaczyna, cycki tylko lekko nabrzmialy ale nie bola. Trzymam kciuki kochana, zebys i Ty te dwie kreseczki zobaczyla albo piekna beta- w zaleznosci na co siw zdecydujesz
Dziękuję
X
Podziel się: