reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja to rozumialam ze to byla trzecia beta i miala powyzej 5k, czy ja to zle zrozumialam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No kochana to mamy dzisiaj podobne samopoczucie mnie na wieczór tak brzuch rozbolal wzdety mam okropnie aż się boje ze to coś złego
Wzdety tez mam, bo oczywiscie musialam sie nazrec zielonego groszku z marchewka :p wczoraj fasolka szparagowa. Tak jakos na jesien mnie bierze na rosliny straczkowe.

odpoczywaj dużo, masz może coś rozkurczowego typu nospa? nie wiem jaki u was byłby odpowiednik... może po prostu macica zaczyna orientowac sie w temacie na nowo i zaczyna ćwiczyć rozciąganie :D
Nie mam wlasnie nospy a w dk nie ma zamiennika. Lykam dodatkowo magnez. Pamietam, ze w pierwszej ciazy tez mnie bolalo podbrzusze ale chyba nie tak wczesnie. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc, ze to dobry objaw.

Dziewczyny taki mam świetny humorek z M odkad wróciliśmy z tej kliniki ze nie pamiętam kiedy miałam taki dobry humor :) nie pamiętam kiedy tak ze soba zartowalismy cała droga do domu była tak zabawna i w domu chyba zaczęliśmy we dwoje wierzyć ze tym razem sie uda a jak nie to nere sprzedam i jazda dalej hehe :D a jak będzie mało to i pół wątroby bo drugie pół przyda sie na winko :)

reklama
Do góry