reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nadszedł czas spania. Mój syn trochę kaszle więc nie mogłam wziąć wszystkich leków bo po jednym jestem nieprzytomna w nocy. Jutro wizyta i mam nadzieję dobre wieści. Kolorowych snów :)
trzymam kciuki kochana :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro mam wizytę podglądowa i jedynie czym jestem przerażona to zastrzyk z Cetrotide(myślałam że Gonal F to moje max).. ..jak ja się taką pierdola przejmuje to co ja zrobię przed punkcja i transferem. Mam nadzieję że jutro się już dowiem czy punkcja w czwartek czy w piątek! 3majcie kciuki żeby wszystko poszło ok! =)
A czemu zastrzyk z cetroide jest gorszy? Wszystko dopiero przede mna wiec wole dopytac.
wyobrazcie sobie ze faminite brałam doustnie zamiast dopochwowo poprostu zle zrozumiałam lekarke... a potem wypłyneło ze mnie bardzo duzo wody podejzewam ze to był moje fasolki :( ..

Kochana gdyby nie to forum to polowy rzeczy bym nie wiedziala. Uwazam ze nie mozesz sie za nic obwiniac. Musisz sie skupiac na tym ze tym razem sie uda.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A czemu zastrzyk z cetroide jest gorszy? Wszystko dopiero przede mna wiec wole dopytac.

Kochana gdyby nie to forum to polowy rzeczy bym nie wiedziala. Uwazam ze nie mozesz sie za nic obwiniac. Musisz sie skupiac na tym ze tym razem sie uda.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no prubuje ale im bardziej chce sie uspokoic tym bardziej sie denerwuje .. a sroda juz za kilka dni hmm...

no nie wiem ..teraz kazali mi brac 2tabletki progynova ...wczesniej tylko 1 tab. ciekawe dlaczego ...ogólnie to wiem ze mąło co rozumiem z tego wszystkiego ale co poradzic trzeba wierzyc bo tylko to zostało

Ja też biore Progynova 21 i dużo lepiej się czuje po nich niż po estrofemie. To jest estrogen kochana, żeby endometrium było śliczne i gotowe na Twoje kropki.
Do tego jedzonko dla kropkow w postaci progesteronu (luteiny) i najedzone śpią pod mamusi serduszkiem i ciepłą kołderką.
Uwierz chociaż troszkę, że może się to skończyć ciąża! Please x

Ja też biore Progynova 21 i dużo lepiej się czuje po nich niż po estrofemie. To jest estrogen kochana, żeby endometrium było śliczne i gotowe na Twoje kropki.
Do tego jedzonko dla kropkow w postaci progesteronu (luteiny) i najedzone śpią pod mamusi serduszkiem i ciepłą kołderką.
Uwierz chociaż troszkę, że może się to skończyć ciąża! Please x
no oby sie tym razem udało :)

reklama
Ponoć przy przeziębieniu organizm nie walczy z zarodkiem tylko z infekcją i to trochę pomaga, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
o matko jedyna, moja Aska juz rozglada sie po stronkach w sieci czy choroba pomaga przy zaplodnieniu...ale ja wzielo[emoji57] jestescie kochane, przynajmniej sie czyms zajmie hehe.. a ja zaraz kolejny zastrzyczek malutki[emoji87]
Dami

Do góry