reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rzadko tu się odzywać, ale codziennie sumiennie Was podczytuje i trzymałam kciuki za wszystkie które dzisiaj betowaly, życzyłam wam jak najlepiej- szczególnie Tobie tamiza i jest mi bardzo smutno że Ci się nie udało. Sama dopiero teraz odebrałam wynik bety i 11dpt ...629. Nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to moje pierwsze podejście i chyba się udało i jest mi jeszcze bardziej szkoda tych dziewczyn, które tyle walczą i mają ciągle pod górkę. Zastanawiam się dlaczego mi przypadło te szczęście a nie innym. Życzę Wam wszystkim z całego serca aby szczęście w końcu do Was się uśmiechnęło :-D:-D

reklama
Rzadko tu się odzywać, ale codziennie sumiennie Was podczytuje i trzymałam kciuki za wszystkie które dzisiaj betowaly, życzyłam wam jak najlepiej- szczególnie Tobie tamiza i jest mi bardzo smutno że Ci się nie udało. Sama dopiero teraz odebrałam wynik bety i 11dpt ...629. Nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to moje pierwsze podejście i chyba się udało i jest mi jeszcze bardziej szkoda tych dziewczyn, które tyle walczą i mają ciągle pod górkę. Zastanawiam się dlaczego mi przypadło te szczęście a nie innym. Życzę Wam wszystkim z całego serca aby szczęście w końcu do Was się uśmiechnęło :-D:-D
Super! Gratuluję Ci z całego serca!
Na nas przyjdzie jeszcze pora! Spinam poślady i walczymy dalej!

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..
Spróbuj sama GONAL ma super cienkie igielki serio nic a nic nie boli ;)

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/oooo
Nie bój się. Dasz radę tak jak każda z nas!

reklama
Do góry