Pixie_Dixie
Fanka BB :)
bHCG 39,48mIU/ml - 7dpt - zarodek 5 doba
Beta 371,3
Wow ,dziewczyny super, gratulacje!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bHCG 39,48mIU/ml - 7dpt - zarodek 5 doba
Beta 371,3
Myślę, że nie masz się czym martwic.Dziewczyny- moja skarbnico wiedzy !!!
Jestem 27dpt i dzisiaj razem z luteiną wypływa mi coś co barwi ta luteine na szaro. Zawsze była białego koloru. Wiecie co to może być ? Strasznie się martwię...
Chęci zawsze są! Chwila relaxu i do boju!No to najważniejsze,że jest chęć działania! Wiem co czujesz.... ale wiesz każdego dnia będzie coraz lepiej, i coraz więcej siły i determinacji ;-)
Nigdy!Przykro mi bardzo, tydzień temu miałam to samo. Mam nadzieję, że nie przestaniesz walczyć dalej
Dziewczyny (mysle,że @dżoasia coś tu w pierwszej kolejnosci pomoże) - co oznaczają dodatnie ANA 1 i ANA 2 (narazie sama informacja ze sa dodatnie)?
Tyle czekałam żeby byc w ciąży że teraz wszystko wydaje mi się bardzo podejrzane. A może to jakieś zakażenie ?Myślę, że nie masz się czym martwic.
Kiedy masz wizytę u lekarza? Poczekaj do jutra jesli dalej ten kolor będzie się utrzymywał to zadzwoń. Ale być moze są o jakieś resztki, które z Ciebie nie wypłynęły?Tyle czekałam żeby byc w ciąży że teraz wszystko wydaje mi się bardzo podejrzane. A może to jakieś zakażenie ?
Ja dopochwowego bym nie brala przed transferem, bo chyba beda musieli go wyplukac. Najlepiej zadzwon sie zapytacTak jutro ja chyba też nie wezmę zadzwonię jutro i się dopytam
Dziewczyny- moja skarbnico wiedzy !!!
Jestem 27dpt i dzisiaj razem z luteiną wypływa mi coś co barwi ta luteine na szaro. Zawsze była białego koloru. Wiecie co to może być ? Strasznie się martwię...
Tak jutro ja chyba też nie wezmę zadzwonię jutro i się dopytam