walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oni chyba razem to prowadzą...a to jego żona tez w novum pracuje? nawet nie wiedziałam..
Ona jest embriologiem chyba głównie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oni chyba razem to prowadzą...a to jego żona tez w novum pracuje? nawet nie wiedziałam..
Narzeczony dzwonił bo ja to bym się nie pozbierala z niemieckim z 7 zostało 5 ale mój niebardzo wiedział o co mu chodziło bo to ja mu ciągle mówiłam jak to wszystko się nazywa. Jutro zdam relacje po transferzeSuper, ze transfer juz jutro. A wiesz jak sie maja Twoje zarodki, wszystkie sie zaplodnily?
Gratulacje!!!!!!!Beta 371,3
Super. W takim razie powodzenia jutro.Narzeczony dzwonił bo ja to bym się nie pozbierala z niemieckim z 7 zostało 5 ale mój niebardzo wiedział o co mu chodziło bo to ja mu ciągle mówiłam jak to wszystko się nazywa. Jutro zdam relacje po transferze
no i elegancko gratulujębHCG 39,48mIU/ml - 7dpt - zarodek 5 doba
Suuper, gratulacjeBeta 371,3
To pewnie masz 5 zarodkow, mam nadzieje, ze mam racje i trzymam mocno kciuki. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z dnia jutrzejszegoNarzeczony dzwonił bo ja to bym się nie pozbierala z niemieckim z 7 zostało 5 ale mój niebardzo wiedział o co mu chodziło bo to ja mu ciągle mówiłam jak to wszystko się nazywa. Jutro zdam relacje po transferze
A bedziesz miala wtedy badanie progesteronu?Dziewczyn ja mam 3razy Progesteron o 16 muszę wziąść a o 16.30 mamy być w klinice to co mam vrač czy nie