Dziękuję, że mam doła a Ty dodatkowo oceniasz mój wpis jako niezbyt mądry , dlaczego?Nie wiem co przyniesie czas, narzazie to mam dość tej całej procedury i tych wszystkich niemiłych informacji. Czy się zdecyduję KD, nie wiem może kiedyś o tym pomyślę, albo sobie całkowicie odpuszczę. Tymczasem dzwoniła embriolog ,że tylko jedna rokuje na blastę ale czy dotrwa do jutra to jeszcze długa droga - zadzwonią czy w ogóle będzie transfer.
Dobiło mnie to wszystko , chyba dostałam ładnego kopa od losu.
reklama
A skąd jesteś i do jakiej kliniki chodzisz?Dziewczyny jaką klinikę byście poleciły mi gdybym chciała zmienić ?
Po dwóch nieudanych procedurach zastanawiam się, chodzi mi o to,żeby ktoś inny spojrzał na to innym okiem.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno jakas pomylka czesto sie zdarzaDziękuję, że mam doła a Ty dodatkowo oceniasz mój wpis jako niezbyt mądry , dlaczego?
SZCZECINA skąd jesteś i do jakiej kliniki chodzisz?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli pomyłka to Aguleczka 29 mogłaby cofnąć komentarz.Napewno jakas pomylka czesto sie zdarza
HopeFul87
Fanka BB :)
Ja jak przegladam w telefonie to nawet nie wiem ze cos "ocenilam" paluchem gdzies wcisne i tyle, mysle ze nie chciala Cie urazic :-)Jeśli pomyłka to Aguleczka 29 mogłaby cofnąć komentarz.
meg86
Strasznie mi przykroBeta negatywna...
meg86
Przykro mi kochana. Trzymajcie sięno tez na to licze ... jako to zycie jest ciezkie...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: