Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
ja to w środku chyba z 20 hihihihihi
No dwa lata temu jezxxe disco bylo i mayday co rok prawie.....[emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to w środku chyba z 20 hihihihihi
Ktora hope? Ja kochana mialam punkcje w styczniu 2016r. Mialam 19 komorek. 9 dojzalych i zaplodnionych, do 5 doby dotrwaly 4 bardzo dobrej klasy blastki. Teraz zabieram po kolei moje zamrozone kruszynki, zostaly mi juz tylko dwie W srode mam crio.Hope kiedy miałaś pobierane jajeczek? Ja miałam w piąte I jutro kazali mi zadzwonić ale mój zadzwoni bi ja z tego stresu to niemieckiego zapomnę  mam nadzieję że chociaż z tych 7 jedna będzie ok. Doktor mówiła że chcą mi podać w 3dobie to chyba już 8kom. Wogole to ja ciemna jak Tabak jestem hi hi tamiza I MoKa trzymam kciuki za was
no moje w labolatorium dobrze sie dzieliły nawet morula w 3 dni wyszła ...ale cos nie poszło za 1 to moze za 2 da rade
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja brak szans a jednak jest i spi w lozku
Trzymam mocno za ciebie[emoji173]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie wiem kiedy bo mam jutro o 10 zadzwonić, ty miałaś aż tyle komórek a ja tylko 7 i dopiero jutro się dowiem czy z nimi wszystko ok i ile dotrwalo my chcemy po transferze jechać do Chorwacji do domu na miesięczny urlop bo i tak tu w Austrii jeden miesiąc urlopu mi uciekł a w połowie grudnia spowrotem do pracy. Ja to do bety chyba nie wytrzymamKtora hope? Ja kochana mialam punkcje w styczniu 2016r. Mialam 19 komorek. 9 dojzalych i zaplodnionych, do 5 doby dotrwaly 4 bardzo dobrej klasy blastki. Teraz zabieram po kolei moje zamrozone kruszynki, zostaly mi juz tylko dwie W srode mam crio.
Napewno bedzie nie jeden piekny zarodek. To transfer masz w poniedzialek czy wtorek? Razem bedziemy swirowac do bety
Mi wlasnie nie chcial dawac zarodkow w 3 dobie tylko koniecznie chcial do blastki czekacno w de podaja w 3 dobie i sa przewaznie 8kom.
aha no ja tylko takie bede dostawac...Mi wlasnie nie chcial dawac zarodkow w 3 dobie tylko koniecznie chcial do blastki czekac
aha no ja tylko takie bede dostawac...
No to tu mówicie żeby myśleć pozytywnie a tu trochę jednak dowalacie, że generalnie te w 2 - 3 dobie to mają dużo mniejsze szanse niż te w 5 dobie. No cóż... chyba muszę się wyłączyć, sorry dziewczyny ale się tym jakoś dobiłam a raczej to nie pomaga. Trzymam za wszystkie kciuki...
ja brałam cały czas- nawet w dniu transferuJak to jest z tym Progesteron ja mam 3 razy dziennie dowcipkowo czy przed transferem też aplikujemy czy nie? Dziś po 3godzinach wstałam i bum połowa wypadła