reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wow co za piekna wiadomosc. A jest mozliwe, ze z drugim zaszlas naturalnie? Czy szykuja sie blizniaki jednojajowe? :) To moje marzenie zobaczyc dwa zarodeczki. Gratuluje.
Nie ma możliwości że jeden naturalnie bo nie współżyliśmy. Jeśli już to musiał się podzielić ten jeden ale dlaczego jest mniejszy ??? Cieszę się ale jednocześnie martwie...wizyta dopiero 10 listopada

reklama
Cześć Dziewczyny :)Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was :)
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki:szok::szok::szok::szok::szok:
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???
To super, gratuluję udanej wizyty:):):)

Dziewczyny moj transfer z Nicole mialam podpisane dokumenty na tranfer blastki Ale ze zle Sue dzielily podali dwa w 3 dobie
Moj tez tak mowil ze zwieksza szanse

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
To ja już nie wiem dlaczego mi tak embriolog powiedział:(, że to niby źle wpływa.Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

bardzo blisko. Praktycznie się stykają :) pani doktor aż ze ździwieniem zapytała czy na pewno mieliśmy podawany jeden zarodek :)
jak prawie się stykają to na pewno ten jeden się zdążył podzielić :) a ty byłaś w klinice czy u jakiejś innej dr? Nie rozumiem jej zdziwienia, w końcu takie rzeczy się zdarzają :) ładne kwiatki! :D

reklama
Nie ma możliwości że jeden naturalnie bo nie współżyliśmy. Jeśli już to musiał się podzielić ten jeden ale dlaczego jest mniejszy ??? Cieszę się ale jednocześnie martwie...wizyta dopiero 10 listopada
Nie mam pojecia jak to jest z blizniakami jednojajowymi ale moze podzial nastapil kilka dni pozniej i dlatego tak roznica. Puki co sie nie martw. Trzymam mocno kciuki, zeby drugi okruszek nadgonil? A widac cos wiecej oprocz pecherzykow? 10.11 masz usg serduszkowe?

Do góry