Pierwsze dni stymulacji znosilam tez idealnie ale później od 10 dnia się zaczęło... Miałam problem aby siedzieć, chodzić a nawet się załatwić tylko ja w yprodukowalam 30 jajeku mnie rosło kilkanaście jajek (ostatecznie 7 zdolnych do zapłodnienia) ale do samej punkcji nic a nic nie czułam, nawet dzień przed punkcją pojechałam na rowerze do pracy, praca też fizyczna, ogólnie samopoczucie lepsze nawet niż normalnie (lekarz nawet nie mógł uwierzyć, że tak dobrze to znoszę )
reklama
ludek
Fanka BB :)
A mi pomaga jedzenie [emoji12] kapuśniaczek, pomidorowa [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I oby Ci tak zostało :-) U mnie meka się zaczęła od 8 tc.
Przyzwyczajac sie dziewczyny... bo moze to trwac i 9 miesiecyTeż uważam że to skandal bo wcale nie ustają
Polecam Prevomit. Ja biorę to codziennie.
Pierwszej ciąży wymiotowalam cały czas... dzień i w nocy też się zdarzało ... uwierzcie mi będziecie to jeszcze kiedyś miło wspominaćI oby Ci tak zostało :-) U mnie meka się zaczęła od 8 tc.
Doris30:-)
I
W Austrii jesteśmy zameldowani i tu pracujemy. Tutaj się leczenie fajnego mam lekarze teraz prowadzi mnie jego żona. Tutaj musieliśmy oddać krew do badań , on nasienie i w sumie to teraz byliśmy u notariusza bo nie jesteśmy małżeństwem a potrzebuje papier że jesteśmy razem już 5lat, płacimy za wszystko a 70% oddadzą namto wiadomo tylko, żeby mi ktoś dokładnie powiedział, co to trzeba jeszcze zrobić, żeby donosić
a Ty leczysz się w Austrii czy w PL? Co u was jest wskazaniem do ivf?
gooossia17
Ja dzisiaj mam dopiero 1 raz. Za to zapamiętam chyba go na długo.Też uważam że to skandal bo wcale nie ustają
Polecam Prevomit. Ja biorę to codziennie.
ludek
Pierwszej ciąży wymiotowalam cały czas... dzień i w nocy też się zdarzało ... uwierzcie mi będziecie to jeszcze kiedyś miło wspominać
Wątpię
gooossia17
Nie strasz. Ja jeszcze nie wymiotuje tylko cały czas jest mi niedobrze. Na zachcianki za wcześnie, ale nie mogę słodyczy jeść od piątku. Wszystko za słodkie, dzisiaj nawet słodzonej herbaty nie mogłam wypić.Przyzwyczajac sie dziewczyny... bo moze to trwac i 9 miesiecy
jasani
Trochę za wcześnie dopadły Cię te nudności. Może po prostu coś zjadłaś nieświeżego. U mnie zero jakichkolwiek objawów.Nie strasz. Ja jeszcze nie wymiotuje tylko cały czas jest mi niedobrze. Na zachcianki za wcześnie, ale nie mogę słodyczy jeść od piątku. Wszystko za słodkie, dzisiaj nawet słodzonej herbaty nie mogłam wypić.
reklama
gosia321
@emeczka79 napisalam priv
Podziel się: